2777
2789
عنوان

ناخن کاری💅یا حسابداری✍️

64 بازدید | 9 پست

سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید من ۲۷ سالمه بنظرتون امسال برم دانشگاه حسابداری بخونم؟ یا برم آموزش ناخن کاری ببینم؟...کدومش بدرد میخوره واقعا به شغل احتیاج دارم ولی تو شهرمون جز فروشندگی و خیاطی کاری نیست که اونام حقوق خیلی کمی میدن...

هرگز نخوری غصه حرف دگران را✌️🌱👈گور پدر هرکه بخواهد بدمان را🖕:)

ناخن

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه هر دو رو انجام بدی؟

نه چون ناخن کاری رو باید از صفر آموزش ببینم اونم هزینه داره، در واقع دانشگاه برای اینه که حسابداری یاد بگیرم برم جایی کار کنم

سلام ناخن کاری بعد از مدتی دیسک  گردن و دست درد میگیری و فکرکنم توی شهرای بزرگ درآمد داره

ولی حسابداری بخونی هم تحصیلات دانشگاهی داری

هم کار بهتری میتونی پیدا کنی . میتونی رشته آموزش ابتدایی یا زبان خارجه هم بخونی که بتونی آزمون استخدامی شرکت کنی . تصمیم با خودت

سلام ناخن کاری بعد از مدتی دیسک گردن و دست درد میگیری و فکرکنم توی شهرای بزرگ درآمد دارهولی حسابدار ...

ممنون عزیزم❤️🌱

برو ناخن که زود به درآمد برسیدر کنارش دانشگاه حسابداری هم برو چون تا از حسابداری بتونی جایی استخدام ...

ممنون عزیزم❤️🌱