2777
2789
عنوان

رفتار های سمی خواهر شوهر و مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 28 پست
زیاد از حدم رفت و امد نکن مثلا هفته دو روز اونم سر تایم و مثلا دوشنبه و پنج شنبه اینجور چیزی برو.ازش ...

این تعداد در هفته زیاده واسه من 

خوشم نمیاد حقیقتا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این تعداد در هفته زیاده واسه من خوشم نمیاد حقیقتا

دیگه هر جور خودت میتونی یکبار برو هفته ایی یکبار یا هرچی خودت میدونی.جوری باشه ک شوهرت صداش درنیاد

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

اصلا بهش فکر نکن اگر میخوای ازدواج خوبی داشته باشی با خانواده ای وصلت کن که به ازدواج باشما رضایت داشته باشن آین خیلی مهمه و از همه مهمتر هم کفو بودن خصوصا فرهنگی اخلاقی و اعتقادی هست و بعد مالی

رفتار سمی اینکه مادرشون دعوت کرده بری خونشون(اصلا دوست نداری بری ولی بهونه رد کردن نداری چون ماههاست نرفتی) نرسیده مانتو درنیاورده گفته برو آشپزخونه فلان کارو انجام بده و هنوز درگیر اون کاری که دخترشون از راه میرسه و میگه ما به کسی نمیگیم بیاد خونمون چون حوصله مهمون نداریم🙄😐

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

چقد سم شدید حالاخودمونم یک روز مادر شوهر و خواهر شوهر میشیم ولی من خودم انصافا فک میکنم با زن داداشم ...

عزیزدلم، شما هر چقدم با عروسهاتون مهربون باشین و احترام بگذارین، یه روزی میشه که برمیگرده به برادرت میگه بهم بی احترامی کردن خانواده ت.. حتی تو اگر توی مسایل و بحث هاشون که باید خصوصی باشه و در بین خودشون و میان جلوی روی شما بحث میکنن سکوت کنی و هیچی نگی ناراحت میشن.. اگر باهات حرف بزنه و دلخوری ای از برادرت داشته باشه و بهت بگه باهاش حرف بزن و تو بهش حق بدی و طرفشو بگیری و به برادرت تذکر بدی باز میگه بهش بی احترامی کردی... 

بعضی ادمها چوب مهربونیشون رو میخورن، بعضی ها هم اینقدر از خانواده شوهر بد شنیدن که اگر بدی نبینن خودشون در تلاشن که همه چی بد بشه و قطع ارتباط بشه.. 

توی زندگیت، تعادل رو حفظ کن چه با خانواده شوهر چه خودتون با عروسهاتون... اگر مهربونی دیدی مهربونی کن.. اگر بی احترامی دیدی، فاصله تو محترمانه حفظ کن.. اگر ناراحتی ای از خانواده شوهر داشتی با همسرت درمیون بگذار بهشون محترمانه بگه.. اگر ادمهایی بودن که درک میکردن و ارتباط برقرار کردن بلد بودن و اهل گفتگو بودن حتما خودت باهاشون صحبت کن تا درک شی و زاویه دید اونها رو هم ببینی.. شاید سوتفاهمی باشه که حل شه.. چون لایق اینکه ازت عذرخواهی بشه هستی.. اگر ادمهای حرف نشنیدن بودن و سریع گارد میگیرن همون از طریق همسر یا در صورت عروس با برادر و به صورت غیر مستقیم صحبت کن..

بعضی ها هنوز که هنوزه گرفتار یسری تعصبات الکی هستن و روی همون حساب نگاهشون و رفتارشون با بقیه فرق می کنه ،مثلا من خانواده هایی رو دیدم که پسرشون و عروسشون  رو فقط برای خدمت میخوان ،عروس اصلا براشون ارزشی نداره فقط دخترهاشون مهم اند ،شاید دوست نداشته باشی وارد بازی اشون بشی ولی اینقدر به چالش می اندازند که آخرش گرفتار حرفها و رفتارایی میشی که همیشه ازش بیزار بودی،روح و روانت رو بهم میریزند و دست آخر میشینن فقط رفتارای تو رو قضاوت می کنند ،کاری ندارن رفتارات واکنشی بوده به کارهای خود اونا!!! مثل یه جور بازی روانیه ،ولی اونا خیلی راحت زندگی اشونو می کنند و این فقط تو هستی که  تو جوانی ، پیر میشی به خودت میایی و می بینی زندگی نکردی،خیلی سخته یاد بگیری وارد بازی هاشون نشی ،اعتماد به نفس داشته باشی ،اختیار زندگی ات رو دستت بگیری ،خیلی سخته بفهمی به هر کسی باید اندازه شعورش محبت کنی و محبت زیاد برای بعضی آدما (نه همه) نتیجه عکس میده

عکس همین رفتارها رو در قبال دخترها و داماد هم دیدم فرقی نمی کنه آدمایی که تعصبات الکی دارند همیشه سم اند 

میدونی چیه به نظرم خیلی خوبه آدما با هم فرهنگ خودشون ازدواج کنند حتی اگر رفتارای اشتباهی هم باشن ،قبلا دیدی ،خیلی اوقات بلدی چطوری باهاش مقابله کنی 

من دوبار ازدواج کردمهم ازدواج اولم هم الانجفتشون همینجوری بودنشناخت واسه همینه ک بشناسی قبل از اردوا ...

از کجا شناختین عزیزم ؟

ما شهرستانیم‌ی ساعت ما میریم خونه اونا

ی ساعت اونا میان خونه ما

همش پذیرایی و دهنت ب کاره ، یکی موز میخوره یکی شیرینی 

الان ازین تماشا به چه نتیجه و شناختی من میتونم برسم؟