2777
2789

تروخدا هر کاری کردید یا انجام میدید از جمله ماینوکسیدیل تونیک دارو راه های دیگ.. هر کاری کردید بگید 

جواب گرفتید.. یا نه

تنبلی دارم

منم تنبلی دارم از قرص فولیکوژن و امپول بیوتین پپتاید نتیجه دیدم،شامپومم اونیک موهام عادت داشت شبنم تخم مرغی،هر روزم باس سرتو بشوری

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

من کیست داشتم عزیزم و کمخونی تازه درمانم تموم ضده،تونیک ضدریزش سریتا خیلی خوبه،و حتما درمان شو،من الان دقیق رو تایم پریود میشم و مزوتراپی و پی آر پی هم فکر کنم خوب باشه ولی پی آر پی هزینه بالایی داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خیلی خوب بود برای من

دکترم برام تونیک نوشته دقیقا برا ریزش مو هورمونیه بنظرت همین رو بزنم؟! خیلی وسوسه میشم ماینوکسیدیل بزنم.. اخه میگن برا ریزش ارثی هورمونی جواب میده 

دکترم گفت به هیچ عنوان سمت ماینوکسیدیل نرم..

دکترم برام تونیک نوشته دقیقا برا ریزش مو هورمونیه بنظرت همین رو بزنم؟! خیلی وسوسه میشم ماینوکسیدیل ب ...

هر چیزی که دکتر گفته انجام بدین،گفتم که منم کیست و کمخونی داشتم فقط همینو میزدم و برام جواب داد

من یه دوست داروساز دارم 

بعد یه داروخونه کار میکرد دکتر داروساز اونجا خیلی کار بلد بود 

بهش گفت ریزش مو‌دارم و اینا 

اون براش محلول نوشت پرسید دکتر ماینوکسیدیل داره؟ 

گفت عزیزم هر محلولی که رویش مجدد بخوای باید داشته باشه