2777
2789

اولین پسری هست که دلم می‌خواد بیاد منو بگیره خودم خوشگلم خوش  هیکلم خودم ماشین دارم و اوضاع مالی خودم به عنوان ی دختر که هیشکی پشتش نبوده بد نیست مقداری سرمایه دارم 

اما خانواده‌مون وضعشون خوب نیست کشاورزی داریم 

حالا این پسره طلا فروشی بزرگی داره خانوادش هم معروفن 

درمورد ازدواج صبحت نکردیم سی سالشه من ۲۵ 

خیلییییی کم اهل چت هست اما هر موقع زنگش میزنم جوابمو میده  سرشم شلوغ باشه میزاره رو بلندگو بشنوم شلوغه 

قد بلند مو مشکی 🥹 خیلی خوبه 

بنظرتون میگیره منو؟؟؟ 

دو روز باهاش قهر بودم دیشب یهو‌یحا وایساد رفت با ی دسته کل اومد گفت چون ناراحتت کرده بودم 🥹🫠🫠🫠🫠

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ووی خدا🥹

ایشالا میگیره. شیرینیش یادت نره

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

نمیگیرهالکی وقتتو تلف نکناینا موقعیت خانواده واسشون خیلی مهمهدرضمن مراقب باش با این دسته گلها دون نپ ...

دلم روشنه خودم من خاستگار خیلی خوب زیاد داشتم که پولدار بودن 

اینجا هم خیلی میبنم ک اوضاع مالی نداشتن یا حتی دختره زیبایی هم نداشته بهترین ازدواج کرده 

ببینم چی میشه 

عزیزم نمیخوامت ناراحت کنم اما باور کن متاسفانه اون تو فبلماست تو واقعیت پسره یا به بازیت میگیره یا قصدش جدی باشه خانواده پسره نمیزارن 

نمیگم کات کن اصلا اما همیشه فکر کن یه روزی ولت میکنه اینطوری وقتی خدا نکرده ولت کرد شوکه زده نمیشی میگی از اولم همینو فکر کردم 

اما از ته دل میخوام انشالله اتفاقا داستان شما مثل فیلما شه🥲❤️

میرسد روزی که از صمیم دل خندید

بگیر نگیر داره حالا صبر کن ببینیم چی میشه

خودمم میگم صبر کنم حالا ی پسره هم گیر داده بود بهم بی ام و داشت خیلیم پولدار بود گفت میخوام ازدواج کنم باهات اما سنش ۳۷ بود 

همش میگفت شماره مامانت بده یک ماه پیش به دلم نبود اما این خیلی خوشم میاد ازش 

عزیزم نمیخوامت ناراحت کنم اما باور کن متاسفانه اون تو فبلماست تو واقعیت پسره یا به بازیت میگیره یا ق ...

انقد دور اطرافیان همین پسره حتی از این پولدارتر خودش برام تعریف کرده که رفته ی دختر فقیر گرفته که حتی زیبایی هم نداشته 

خداکنه یکی یکیو بخواد 

انقد دور اطرافیان همین پسره حتی از این پولدارتر خودش برام تعریف کرده که رفته ی دختر فقیر گرفته که حت ...

انشالله که بهم میرسین اما باز چیزی گفتمو در نظر بگیر تا ضربه نخوری و عزیزم رابطه تو به همه نگو منظورم این سایت نیستا تو زندگی واقعیت نگو یا چشش میزنن یا انقدر میان و میگن تا جدا شین

میرسد روزی که از صمیم دل خندید