2777
2789
عنوان

میشه بگین چه لباس هایی رو هر کسی لازمه داشته باشه خواهشا خوشتیپا

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 65 پست
وآسه منی که هیچ جا نمیرم چی😃💔مه تفریح با دوستی . نه کلاس و مدرسه و باشگاهی. نه مهمونی و نه حتی ختم ...

تو مغازه که میری خوب یه پوشش دخترونهساده داشته باش یه مانتو که تنگ نباشه و توش راحت باشی با یه شال خنک و شلوار راسته 

من اونمپقع ها که سن تو بودم تا سر کوچه هم که میرفتم کفش اسپورت میپوشیدم😂😂

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
وآسه منی که هیچ جا نمیرم چی😃💔مه تفریح با دوستی . نه کلاس و مدرسه و باشگاهی. نه مهمونی و نه حتی ختم ...

مثلا برای خونه ی عموت، برای رفتن، یه مانتو و شلوار.

برای اونجا ، اگر حجاب مهمه،شومیز راحت با شلوار ست.

اگر نه راحتی یه تیشرت شیک و تمیز با شلوار ست.

ببین ، مثلا تو که میخری، سعی کن حتی لباسای تو خونتم رنگاشون ست کنی و متناسب بخری.

تیشرتت هم فقط مخصوص مهمونی باشه، چون شستن لباس خیلی کهنه میکنه، تو خونه نپوش تا از چشم نیوفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به سبکت داره 

من سبکم دخترونه هست 

دامن و شومیز و اسکارف 

شلوار نخی راسته و پیراهن که میکنمش تو شلوارم و موهامو بالای گردنم گوجه کوچیک میبندم 

یا شلوار نیم بگ و پیراهن 

دعا کنید برام🩷 

دیقاااا چراااا همه چی مثل هم شده خب باید برا هر قشر و سلیقه ای تولید بشه

با توجه ب شکل اندامت انتخاب کن.‌من گلابی هستش شکل اندامم. ران هام بزرگه. طبق اندامم شلوار دمپا برام خوبه. شما هم طبق اندامت بپوش. مثلا بیرون شومیز  مانتویی شلوار شال با شلوار دمپا یا بگ یا راسته یا مام. یا  پیراهن با جوراب شلوار ی و شال یا روسری. ‌پیراهن متناسب با اندامم. اول شکل اندامت رو از گوگل پیدا کن و بعد لباس هاس مناسب با اندامت رو جستجو کن در گوگل. 

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

نه شلوار پارچه ای بازم یه کم سنو بالاتر میبره و یه کم شل و ول هست مگه اینکه جنس خیلی خوب بگیری و مدل ...

یه همچین چیزی مد نظرمه! چقد برا هزینش در نظر بگیرم بنظرت؟

چه کفشی بخرم به جز اسپورت و صندل؟

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

تو مغازه که میری خوب یه پوشش دخترونهساده داشته باش یه مانتو که تنگ نباشه و توش راحت باشی با یه شال خ ...

😂😂😂😂بدبختی اینه حوصله این کارا رو واسه مغازه ندارم 

یه عبا دو تومن پارسال خریدم تنها جایی که بعد کربلا پوشیدم مغازه ست از بالا ميندازم با یه شال میرم. 😂هی حرص میخورم میگم انقد پوشیدم هی پایینش کثیف شد کهنه کردمش واسه مغازه😂

مثلا برای خونه ی عموت، برای رفتن، یه مانتو و شلوار.برای اونجا ، اگر حجاب مهمه،شومیز راحت با شلوار ست ...

ممنونم عزیزم.حتما میام میخونم دوباره

واسه لباس تو خونه چی؟پارچه گرفتم یه پیرهن بدون آستین تا یه وجب بالای زانو بدوزم شاید یه شلوار پارچه ای با رنگ زمینه ش هم بدوزم ‌. یه دست دیگه ام میخوام بخرم .. ولی موندم؟

ببین، یه چیزای خیلی ساده، خیلی شیک و مرتبت میکنه.مثلا من خودم سنم خیلی بیشتر از شماست، دقت کردم، یه ...

چرا من از پیراهن بیشتر خوشم میاد تا دامن. البته پیراهن بالای زانو با ساپورت یا جوراب شلواری یا دامن با شومیز با جوراب شلواری.  البته ۲۰ سالمه

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

بعد از یکسال رفتم شهر همه لخت پخت درو داف...ماها پوشش معمولی انگار پیش اونا گدا بودیم...میگی زیر این ...

😂😂😂! اتفاقا من از پوشش شماها خوشم میاد اصلا دغدغه و استرس ندارین و همه راحتین و مثل هم

منم اون روز رفتم گفتم مانتو بلند میخوام زنه یه شومیز کوتاه آورد گفتم کوتاهه . داد میزد که وااااااا آیت که باسنت رو میپوشونه😃

😂😂😂! اتفاقا من از پوشش شماها خوشم میاد اصلا دغدغه و استرس ندارین و همه راحتین و مثل هممنم اون روز ...

عجب. من ک خیلی وقته هیچی نخریدم. همسن و سال شمام. ۲۰ سالمه.  

بستگی به سبکت داره من سبکم دخترونه هست دامن و شومیز و اسکارف شلوار نخی راسته و پیراهن که میکنمش تو ش ...

خب منم واقعا ترجیح میدم سبکم دخترونه طور باشه ولی با یسری محدودیت ها یکم سخت میشه میشه دلم نمیخواد موهام خیلی دیده شه یا شومیز خیلی کوتاه که شما میپوشی نمیتونم بپوشم .. دستم باز نیست 

خب منم واقعا ترجیح میدم سبکم دخترونه طور باشه ولی با یسری محدودیت ها یکم سخت میشه میشه دلم نمیخواد م ...

منم همینم. سبک اروپایی رو برای پیراهن کوتاه دوست دارم. عکس میدم

بستگی به سبکت داره من سبکم دخترونه هست دامن و شومیز و اسکارف شلوار نخی راسته و پیراهن که میکنمش تو ش ...

یه همچین چیزایی دوست دارم