2777
2789
عنوان

میشه بگین چه لباس هایی رو هر کسی لازمه داشته باشه خواهشا خوشتیپا

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 65 پست
لباس راحتی برای تو خونهلباس رسمی برای جاهای رسمی مث بانک و مدرسه و ادرهلباس معمولی و عرفی برای کوچه ...

مممنونم عزیزم

به نظرتون چه مدل شلوار هایی لازمه داشته باشم

کفش پاشنه بلند چن تا دارم فقط برا عروسی

برا بیرون و سن من مناسب هست؟جلف نمیخوام باشه

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا منم ۱۶ سالمه ولی خب دوستام همه لباسای خیلی کوتاه میپوشن و بقول شما توی بازارم لباس مناسب پیدا ...

خیاطی مامانم هست البته نه حرفه ای

ولی متاسفانه مشکل اصلی من همون نداشتن ایده ست

ببین اول بررسی کن چجور مجالسی دارین و چی لازم، به مرور بخر.مثلا خانواده هاتون تو ایام محرم و ...مجلس ...

واااای چقد قشنگ راهنمایی کردین خیلی خوشم میاد با توجه به سلیقه طرف مقابل نظر میدین😃✨️میتونم بعدا هم همینجا ازتون راهنمایی بگیرم موقع خرید؟

واااای چقد قشنگ راهنمایی کردین خیلی خوشم میاد با توجه به سلیقه طرف مقابل نظر میدین😃✨️میتونم بعدا هم ...

ببین، یه چیزای خیلی ساده، خیلی شیک و مرتبت میکنه.

مثلا من خودم سنم خیلی بیشتر از شماست، دقت کردم، یه دامن پوشیدن، برای خانم هم سن من، خیلی آدم شیک و مجلسی تر نشون میده تا با شلوار.

یه دامن میدی، یعنی زیر زانو ، مجلسی خریدم، مامانم روضه و سفره و ... زیاد داره.

تو مجلساش با شومیز میپوشم، چون مجلس مذهبی، جوراب هم میپوشم .

خیلی خانمانه و مجلسی

ببین، یه چیزای خیلی ساده، خیلی شیک و مرتبت میکنه.مثلا من خودم سنم خیلی بیشتر از شماست، دقت کردم، یه ...

اره خیلی خوبه آدم بدونه چی باید بخره

من متاسفانه هر چن وقت به خودم میاد میبینم چرا لباس ندادم میرم کلی شلوار مانتو میخرم که یا نمیشه استایل کرد یا کوتاهه نمیتونم بپوشیم هرجایی و.... میمونه گوشه کمد

اینو از مامانم به ارث بردم صد ها مانتو داره که یا یبار تن زده یا اصلا نپوشیده در لحظه یه لباس میبینه میخره و دفعه بعد خواست بره جایی یه لباس دیگه 

مثلا بین ۲۰ تا لباس یکیشو هر روز می‌پوشه چون ۱۹ تای دیگه رو گذاشته کناز

اره خیلی خوبه آدم بدونه چی باید بخرهمن متاسفانه هر چن وقت به خودم میاد میبینم چرا لباس ندادم میرم کل ...

منم قبلا راستش، دلم نمیومد به لباس پول بدم، الان چند سال راحت خرید میکنم و مناسب تر . 

یه نکته هم اینه، لباس ها تفکیک بشه و هر جا نپوشی، اینجوری تمیز هم میمونن.

الان پارسال یه مانتو مجلسی خریدم ۶ میلیون، ولی واقعا شیک، امسال یه جا تنم بود، یکی از اقوام پرسید ، چند خریدی، شیک و ...

اولین مشکل مامانت اینه، باید از خودش بپرسه ، این لباس برای چه جور مهمونی میخرم؟

آیا مفید؟

الان اون مانتو من، مثلا برای روز مره بپوشم، تو خیابون، واقعا نامناسب ، تازه چون کارشده است، خودمم اذیتم 

منم قبلا راستش، دلم نمیومد به لباس پول بدم، الان چند سال راحت خرید میکنم و مناسب تر . یه نکته هم این ...

دقیقا یه مانتو چن تومنی کار دست داره با عشق خرید یبار محلس پوشید حالا نگاشم نمیکنه میگه این چیه من خریدم 

دقیقا یه مانتو چن تومنی کار دست داره با عشق خرید یبار محلس پوشید حالا نگاشم نمیکنه میگه این چیه من خ ...

اون فقط مجلس باید بپوشه.

اگر فامیلتون زیاد مجلس نداره، نباید میخرید دیگه.

باید به سبک زندکی خودتون نگاه کنین.

شاید باورت نشه مامان من چون خودش و بابام بزرگ هر دو طرفن، تو هفته ۳ تا،حتی شده ۴ تا مجلس ختم میره.

فامیلمون بزرگه و پر جمعیت.

بخاطر اون باید مانتو مجلسی مناسب زمستون و تابستون داشته باشه.

حالا برعکس مادرشوهرم ، من ده سال ازدواج کردم، کلا ۴ تا ختم رفته تو این سالها، دیگه لازمش نیست واقعا

مممنونم عزیزمبه نظرتون چه مدل شلوار هایی لازمه داشته باشمکفش پاشنه بلند چن تا دارم فقط برا عروسیبرا ...

والا من سن شما باشم نمیپوشم پاشنه دار عزیزم،پاشنه دار یه جورایی خانمیه و سن رو بالا میبره میشه ،یه شلوار کتون خوش جنس رو میشه با همه مدل کفشی ست کرد به نظرم،رنگشم بستگی به سلیقتون داره مثلا یشمی خوبه 

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
اون فقط مجلس باید بپوشه.اگر فامیلتون زیاد مجلس نداره، نباید میخرید دیگه.باید به سبک زندکی خودتون نگا ...

وآسه منی که هیچ جا نمیرم چی😃💔مه تفریح با دوستی . نه کلاس و مدرسه و باشگاهی. نه مهمونی و نه حتی ختمی. 😂!

فقط مغازه میرم جدای شوخی واقعا میمونم تو مغازه چی بپوشم

آها ماهی یکی دو شب میرم خونه عموم می‌مونم .

هفته ای یک بار هم تراپی

فقط همیننن همینارو هم میمونم چی بپوشم 

والا من سن شما باشم نمیپوشم پاشنه دار عزیزم،پاشنه دار یه جورایی خانمیه و سن رو بالا میبره میشه ،یه ش ...

چه جالب..

شلوار پارچه ای هم خوبه . فقط تو تشخیص جنس میترسم بد بگیرم .شلوار پارچه راسته بهتره نه؟

چه جالب..شلوار پارچه ای هم خوبه . فقط تو تشخیص جنس میترسم بد بگیرم .شلوار پارچه راسته بهتره نه؟

نه شلوار پارچه ای بازم یه کم سنو بالاتر میبره و یه کم شل و ول هست مگه اینکه جنس خیلی خوب بگیری و مدلش از اینایی باشه که پاچشون پاکتیه و و تا قوزک پا میرسه

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇