2777
2789
عنوان

تروخدا بیاید

35 بازدید | 5 پست

من آزمایش تازه دادم همه چیزم خوب بوده نرمال بود

اما من یهوو تنگی نفس میگیرم حس سرگیجه میگیرم سرگیجه نیست و این ک دستام میلرزه یخ میشه

نمیدونم چرا اینطوری میشم یهوو این حس بهم دست میده یا همش حس میکنم وجود خارجی ندارم انگار یا حس مرگ انگار نمیدونم کلافه شدم شما میدونید واسه چیه ؟ تجربه دارین الانم همونطوری شدم دارم یکم گلاب میخورم با اب 

وای اینکه حس میکنی وجوود خارجی نداری خیلی برام پیش اومده..مثلا یهو حس میکنی یه ادم کامپیوتری هستی

کمخونی نداری؟؟؟

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)
وای اینکه حس میکنی وجوود خارجی نداری خیلی برام پیش اومده..مثلا یهو حس میکنی یه ادم کامپیوتری هستیکمخ ...

ن کم خونی نداشتم 

بیین انگار حس میکنم روحم داره جدا میشه یا جایی ک نشستم اونحا نیستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن کم خونی نداشتم بیین انگار حس میکنم روحم داره جدا میشه یا جایی ک نشستم اونحا نیستم

میدونم منم همینجوری میشم یهو همه جا یجوری میشه برام..

من مال کمخونیمه ازمایش اینا بده ایشالله هیچی نیس

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)
میدونم منم همینجوری میشم یهو همه جا یجوری میشه برام..من مال کمخونیمه ازمایش اینا بده ایشالله هیچی نی ...

آزمایش تازه دادم جوابشو گرفتم همه چیزم خوب بود مشکلی نداشتم 

آزمایش تازه دادم جوابشو گرفتم همه چیزم خوب بود مشکلی نداشتم

خب برو دکتر مغز و عصاب