2777
2789
عنوان

چیشد ک همه چی این قد گرون شد

582 بازدید | 65 پست

قبلن ک بچه بودم فک میکردم مثلا هعی همه چی گرون تر شده در عوض حقوق ها هم بیشتر شده 

ولی الان ک بزرگتر شدم میبینم بعضی وقتی حقوق شاید سه برابر بیشتر شده باشه طی چند سال

ولی مثلا انگار وسایل ۱۰ برابر گرون تر شده باشه

انگار گرونی الان با گرونی قدیم زمین تا آسمون فرق داره

مثلا طرف دوسال  ساده میپوشید می‌خورد می‌گشت ی پراید می‌خرید

ولی الان ساده میخره می‌پوشه میگرده ولی هرچی میخواد پولشو جور کنه  و ب سمت وسیله ش میدوعه 

هعی قیمته بیشتر میدوعه

امضا میخوای چیکار 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا بعد میگن مراکز خرید و رستورانا پره

خب مردم میدونن پولشون هرچقدم جمع کنن به ارزشون نمیرسن

هرچقدم بخوان نمیتونن و فقط عمرشون میگذره

حداقل میگن خوشی های کوچیکو از خودمون نگیریم

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

من بستنی ۵۰۰ تومنی یادمه فک کنم خیلی پیر شدم 🤣🤣🤣

من ۲۰۰ تومنی یادمه

من پیرترم😂

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

وضعیت به شدت مسخره شده .قبلا یکبار دوبار درسال گرون میکردن یه مدت خواب بود تو همین قیمت‌ها الان هر ماه دارن گرون میکنن

واقعا مردم بخاطر چه چیزهایی اعتراض کردن اما الان صداشون درنمیاد. 

من میخریدم ۳۰۰

پول تو جیبی مدرسه ام کلاس اول ۵۰۰ تومن بود

باهاش چیپس و پفک و بستنی میخریدم

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

منی ک روغن رو یادمه مامانم از مغازه خرید ۶ هزار تومن تااینکه اونروزی رفتیم مغازه و ی روغن نزدیک ۲۰۰ هزار تومنخ

امضا میخوای چیکار