اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ی جوری میگی انگار دارو آوردن کار هرکسیهجزو سه رشته تاپه اونم شهید بهشتی
پشت کوهی باشم بهتر ازاینه که هرروز زیر یه پسری باشم که همه مردها شک کنن به زنها ومجبور بشن این خاسته راداشته باشن،تویه تایپکی جوابتو میخاستم بدم قفل بود اینجا گفتم بهت
خود مردا هزارتا غلط میکننهیچ مردی راجب همجنس خودش این شکلی حرف نمیزنه زن خود تحقیری مثل تو زن ستیز ت ...
ننگ شما اشغالها هستید که روزی برای یکی پاهاتونا بالا میبرید وبه اسم روشن فکری واین چرت وپرتها گند زدید به جامعه واعتقادات ملت، انشاله نسلتون منقرض شه، تحقیر چیه اونایی که بخودشون شک دارن ابن حرفها رامیزنن از زیر این ننگ در برن،اعتقادت برای خودت خوبه