2777
2789

بعضی ایرانی ها خوبن مخصوصا پارس خزر 

من بعضی هاشو ایرانی خریدم به خدا تفاوت چندانی ندارن با خارجی

دلم می سوزد برای مردم ایران؛ همیشه همه چیز بر آنها تحمیل میشود، قدرت ها نمی گذارند خودشان فکر کنند و تصمیم بگیرند، یک رسانه دستشان است که کل وجودشان را تسخیر می کند. همیشه هم دو انتخاب دارند، فقط دو انتخاب...    🫂💕Sənin qucağın     •••    فسنجون و کوفته تبریزی از ناموس های منن😁♥️

من یه خودروی چینی پارسال خریدم به اسم تیگو 7 ، الان همین ماشینو با نسخه ای که برای برزیل و شیلی فرست ...

بله درسته . دقیقا همینه. چون دولت نظارت نداره و خودش صاحب المنفعه هست. اگر دولتی دلسوز باشه به شدت سخت میگیره روی واردات و اون شرکت‌ها رو وادار میکنه بهترین کیفیتشون رو ارسال کنن. اون برای یک دولت دلسوز هست نه اینا.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله درسته . دقیقا همینه. چون دولت نظارت نداره و خودش صاحب المنفعه هست. اگر دولتی دلسوز باشه به شدت س ...

حالا اسم شرکتی که توش کار میکنمو نمیارم ، ولی شما فکرشو بکن ، ما یه قطعه شرکتمون از چین وارد میکنه که پکش کامله یعنی هم شارژر داره و هم باطری اضافه ، ولی شرکت ما شارژرشو جدا میفروشه ، باطریشو جدا ،دستگاهو جدا

ایرانی باشه ؟؟

اره

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

حالا اسم شرکتی که توش کار میکنمو نمیارم ، ولی شما فکرشو بکن ، ما یه قطعه شرکتمون از چین وارد میکنه ک ...

خوب دیگه درست نیست این کارا مثلا لپ تاپها روشون سی دی نرم افزار اصلی هست اونو برمیدارن جدا چند میلیون میفروشن درحالیکه قیمت اصلیش با خود اون سی دی بازم ارزونتر از فروش همون لپ تاپ به شکل تکی هست اینا تقلبه ازنظر من و پولش نادرست. من خودم شرکتی کار میکردم بخاطر گرونفروشی و دروغ و اینجور کثافتکاریاشون اومدم بیرون حتی به مشتری که شاکی بود و اذیتش میکردن گقتم شکایت کن ازشون

حالا داماد خونه حداقل دوخواب از خودش داره که عروس میخواد لوازم خارجی ببره؟؟

هنوز نخریدن ولی قراره بخرن دنبال خونه هستن

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

خودشو بدبخت می کنه با حسادت 

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏

خب وقتی نداره چیکار میتونه بکنه

مجبوره دیگ

بگو سخت نگیره

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)