2821
2789
عنوان

این تراز قلمچی چنده سراسریه

57 بازدید | 4 پست

انسانی  این هفته ترازم این شد ۵۹۶۹

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع

کسی نیس؟

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اگه قلمچی های الانو داری میدی مقایسه نکن خیلی بیشتر از کنکوره چون مبحثیه امتحانا

یعنی سطحشون بالاتر از کنکوره؟

یعنی سطحشون بالاتر از کنکوره؟

نه منظورم درصد و رتبه و ترازه چون الان ازمونات مبحثیه مثلا بخش اول ریاضی رو میزنی قلمچی 60 درصد ولی ایا کنکور فقط از بخش اوله ؟نه پس درصدت اونجا میشه تهش 15{اگه بگیم که فقط اون بخشو زدی و همه هم درست بوده} پس قابل مقایسه نیست اصلا 

2825
2823
2791
2779
2792