2777
2789
عنوان

سزارین با بی حسی

159 بازدید | 21 پست

سلام خانوما من سزارین اولم خیلی ترسیدم موقع بیرون کشیدن بچه دلم یهویی خالی شد دیگه تا خواستم نفس بکشم سخت شد برام بیهوشم کردن الان هم. باردارم همین ترس دارم البته برا بچه اولم هم دکتر خودم نبود اورژانسی بود نمیشناختم اصلا دکتره رو دیگه از هیچیش نمیترسم فقط همین قسمتش کیا مثل منن

خدایا شکرت بابت همچی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوابم بدید لطفا خیلی استرس این لحظه دارم از هر کسی هم میپرسم میگه بابا یدفعی خالی میشی چند ثانیه اس تحملش کن بعضی ها میگن ما اصلا نفهمیدیم

خدایا شکرت بابت همچی  

وای واقعا حس کردی خالی شدن شکمو؟ منم بیحسی بودم ولی شرایط بد پیش رف سریع بیهوشم کردن خیلی دلم میخواست بیدار باشم و ببینم همچیو

شمر، بعد از عاشورا ایستاد به نماز؛ سجده کرد و گفت: خدایا مرا بیامرز، تو که میدانی آدم شریفی‌ام!یکی گفت: تو سر از نوه پیامبر بریدی، چه طلب بخششی داری؟ شمر گفت: اطاعت از امیرمان واجب بود. اگر نمی‌کردیم، از خران آبکش هم نفهم‌تر بودیم

جوابم بدید لطفا خیلی استرس این لحظه دارم از هر کسی هم میپرسم میگه بابا یدفعی خالی میشی چند ثانیه اس ...

اصن مگه تو متوجه میشی؟؟؟ اگه با بیهوشی باشه که هیچی نمیفهمیییی 

اکه بی حسی باشه از کمر به پایین سره بازم هیچی متوجه نمیشی

سلیقمی تا صد سالِ دیگه💕💒.

من چهار ماه پیش زایمان کردم سزارین با بیحسی باحال بود ذره ای ترس نداشتم

بسلامتی عزیزم.... حس میکنم دکتره وارد نبوده اخه خیلیا گفتن ما چیزی متوجه نشدیم در حد یه قلقلک

خدایا شکرت بابت همچی  
اصن مگه تو متوجه میشی؟؟؟ اگه با بیهوشی باشه که هیچی نمیفهمیییی اکه بی حسی باشه از کمر به پایین سره ب ...

اره نمیدونم میتونم منظورم برسونم ببین مثل اینکه تو جاده باشی بعد ماشین ی شیبی بره دلت یجوری میشه اونجوری بودم خواهرم ک طبیعی اورد میگ طبیعی ک بدتر 

خدایا شکرت بابت همچی  
از بس به این مسله فکر میکنم همش تپش قلب میگیرم خودمم فشار دارم

خب چرا بیهوشی انتخاب نمیکنی من آنقد از بیهوشی میترسیدم پری شب عمل شدم با بیهوشی بعد دارو گرفتم درد نداشتم البته عملم سزارین نبود 

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...

من دوبار سزارین شدم اصلا این حسی که میگی رو تجربه نکردم 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش