یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بهش نمیشه گفت بد کسی که از حقش دفاع میکنه نسبت بد بهش نباید بخوره احترام رو نگه دارین و منطقی رفتار کنید و بگید نه.این بد بودن نیست این الویته شماست که خودتونین.
اره خودم یکیش، در ضمن نمیشه به دفاع از خودت و حق زندگیت و انتخابت بگی بد، دختر بد bad girl به یک افراد دیگری میگن نه کسی که برای پیشرفت زندگیش مجبوره به خیلیا حتی پدر مادر نه بگه
نمیشه گفت صرفا چون نه گفتن بلده ینی خوبه ممکنه این نه گفتن از رپی گستاخی یا لجبازیش باشه و به چیزایی نه بگه که بنفعش بودن و اسیب ببینه همچین مواردی هم خیلی داشتیم
اره خودم یکیش، در ضمن نمیشه به دفاع از خودت و حق زندگیت و انتخابت بگی بد، دختر بد bad girl به یک افر ...
گلم تعریف کن چی کار کردی چجوری به خانواده ات نه گفتی لطف کن به عنوان یه خواهر راهنماییم کن من از نفرین پدر و مادر می ترسم البته اینم بگم چاره ای نداشتم یه بحث کوچیکی بین من و مادرم رخ داد شما موقعی که با پدر و مادرت مخالفت کردی برای اینکه فکر های منفی نیاد سراغت و با محدودیت ها روبرو بشی چی به خودت می گفتی؟