2777
2789
عنوان

درمورد مصاحبه فرهنگیان

107 بازدید | 8 پست

اون تاپیک که حذف شد ولی لازم دونستم یه چیزی رو اینجا بگم ، من خودم مصاحبه فرهنگیان شرکت کردم و میدونم که یکی از مواردی که باید حتما اوکی باشه پوشیدن چادره ، خیلیا تاکید میکنم خیلیا یعنی حدود ۷۰ ۸۰ درصد کسایی که اونجا بودن و حتی یه سری شون رو میشناختم چادری نبودن اما قبول شدن و جالب اینه که یه سری که همیشه چادری بودن تو مصاحبه رد شدن! پس معیار فقط ظاهر نیست ، خیلی فاکتور های دیگه اونجا ارزیابی میشد ،‌مصاحبه تخصصی اش نیازمند یه فرد با اعتماد به نفس بالا و فن بیان خوب بود ، یه سری تست روانشناسی گرفته میشد ، توی مصاحبه عمومی بعضی از سوالات اصلا ربطی به دین نداشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو شهرما شهید رجایی مال پسراست ، نمیدونم🤔

سلام عزیزم

میشه بی زحمت یه نگاه به تاپیکام کنی ببینی اوضاع نمرات و ترازم چطوره ؟

راستی شما تراز کلت چند شد که قبول نشدی 

مصاحبت ترازش چند شد

سلام عزیزممیشه بی زحمت یه نگاه به تاپیکام کنی ببینی اوضاع نمرات و ترازم چطوره ؟راستی شما تراز کلت چن ...

سلام باشه 

تراز کلم اون سال حدود ۸۲۰۰ ۸۳۰۰ بود دقیق یادم نیست ، من ۴۰۲ مصاحبه دادم اونموقع کنکور فرهنگیان جدا نبود و مصاحبه تراز نداشت صرفا دعوت میشدیم و بعد نتایج نهاییش با بقیه رشته هایی که تو انتخاب رشته زده بودیم باهم می اومد 

سلام عزیزممیشه بی زحمت یه نگاه به تاپیکام کنی ببینی اوضاع نمرات و ترازم چطوره ؟راستی شما تراز کلت چن ...

من رشته تجربی بودم از انسانی خیلی سردرنمیارم واقعیتش اما گفتی انگار تهرانی ، تهران ظرفیتش زیاده امیدوارم قبول بشی ، اگه میخوای شانس قبولیت بره بالا ، رشته های مختلف بزن با محل های خدمت متفاوت چون ظرفیت هر کد رشته خیلی کمه حتی ممکنه ۱ نفر باشه بعضیاش