2777
2789
عنوان

جنسیت پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 38 پست
واقعااااا همینه👌تازه وقتیم دوتا دختر دوتا پسر بیاری که در مورد جنسیت در دهن مردمو ببندی باز میگن وا ...

اره بخدا

مشکل اینه همش هم برای دختر بیچاره افت میدونن

دختر باشه واااویلا میشه...

یکی نیست بگه خودت مثلا چه گلی به سر خانوادت زدی..

کسی که می‌ره ای وی اف برای تعیین جنسیتو درک نمیکنم

انقدررررر رفتن و پسر اوردن تعداد پسرا افتضاح زیاد شده و از تعادل دراومده

اگر کسی که میخواد پدر و مادر بشه جنسیت براش مهم نیست...ملاک اینه بچه داشته باشه و بزرگش کنه و تربیت بکنه..حالا یسری رژیم و.. اوکی هست.. ولی اینکه بری ای وی اف برای بستن دهن بقیه یا چون اینکه پسر نداری و.. ته جهالت هست..‌

خدا خودش خوب میدونه به کی چی بده 

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تدالعنت کنه اینجورادمارو ذوق رو از مردم میگیرن 🤕

برا دخترم لباس میدوختم با ذوق بپوشونم با خنده میگفتم هنرمندما ررمیگشتن میگفتن هنر پسر زاییدنه. دومیم پسر بود هرجا میشستن میگفتن اینم دختره. ولی من اهمیت ندادم به هیچ کدوم خدا هرچی بصلاحمونه بهمون بده. هنر تربیت درسته بخدا. بچهای منو الان هر کی میبینه کی‌ف میکنه از ادب و متانتشون. 

ی دهه 60بیش فعال      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36

اره بخدامشکل اینه همش هم برای دختر بیچاره افت میدونندختر باشه واااویلا میشه...یکی نیست بگه خودت مثلا ...

بچه سالم باشه دخترپسر نداره هرچی خدا داد شکرشششش

بچه سالم باشه دخترپسر نداره هرچی خدا داد شکرشششش

دقیقا

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...

بیخیال این فکرا چیه که میکنی ب حرف دیگران چرا اهمیت میدی یه بار جدی بهشون بگو سالم باشه کافیه دختر و ...

بخدا خودم فقط میگم‌سالم باشه ولی حرفاشو ادمو اتیش،میزنه