2777
2789

شاید باورتون نشه رفتم پروفایل یسری از کاربرا که با توهین کردن نظر میذارن تو تاپیک های دیگران، چی ببینم جالبه؟ اینکه خودشون تاپیک زدن و از بقیه شکایت کردن که چرا توهین میکنن😅😅

بعد خودشون میان با توهین تو تاپیک های دیگران رژه میرن. 

اگر تاپیک رو نمیفهمین یا مخالفین، بهتره تاپیک رو ترک کنین یا مودب باشین

مودب و با شعور بودن اتفاقا خیلی چیز قشنگیه

بازم ممنون از یسری خانم های باشعور اینجا که اونقدر قشنگ حرف میزنن آدم کیف میکنه(الان همون بی ادبا به خودشون میگیرن😅😂) 

برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حق دارن به بقیه توهین کنن؟؟

خوب یه عده دیدم غیر مستقیم تو تاپیکا بهشون بی احترامی میکنن بعد میگن مگه ما چی گفتیم.

بعدشم مجازیه همه مثل هم نیستن که..

همشون نمیگم یه عده حق دارن

خب آدما به آدمای شبیه خودشون برخورد میکنن همیشه 

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
خوب یه عده دیدم غیر مستقیم تو تاپیکا بهشون بی احترامی میکنن بعد میگن مگه ما چی گفتیم.بعدشم مجازیه هم ...

منم میگم همه مثل هم نیستن که

دارم یسری ها رو میگم

برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙

خوب یه عده دیدم غیر مستقیم تو تاپیکا بهشون بی احترامی میکنن بعد میگن مگه ما چی گفتیم.بعدشم مجازیه هم ...

طرف اومده از من دعای مرگ خواسته برای خاندان شوهرش نصیحتش کردم فحاشی و توهین و بی ادبی کرد من ففط گفتم هرچی برای هرکس میخواهی ۱۰۰ برابر حواله زندگیت 

دلش خنک نشد تاپیک زد من کاربر مرد هستم و...