2777
2789

یکی از دوستام متاهله جایی میخواد بره زنگ میزنه بمن 

فلان لباست فلان کفشت فلان کیفتو قرض بده بهم

من واقعا دوستندارم کسی لبلس یا لوازم شخصی منو استفاده کنه 

خب شوهرت بخره دیگ چکاره اس پس

یا سرک میکشه تو مسائل و روابط خصوصی من یا مسائل مالی من فلان چیزو کی خریدی چند خریدی کی برات خریده  که من اصلا خوشم نمیاد

من اصلا از زندگی شخصی کسی سوال نمیکنم اصلا به هیچ عنوان مگر اینکه خودش چیزی بگه منم سوال کنم

و دوستندارم کسی راجب من کاراگاه بازیش گل بکنه 

گیر بده مسائل خصوصی و احساسی و مالی من و کنکاش کنه 

آخه به شما چه ربطی داره من چه غلطی میکنم دلم میخواد پارشون کنم

چرا انقدر خودشونو از چشم میندازن واقعا 

برا همون دیگه جواب تماساشونو نمیدم از هر۵تماس شاید یکیشو جواب بدم 

حالا من یه غلطی کردم زایمان کردنی رفتم خونه اش هدیه بردم کلی سوال پیچم کرد 

مثل زنای کوچه ای هستن عجب غلطی کردم من یه زمانی با اینا همکلاس شدم ول کن من نیستن

هیچ رابطه ای یه طرفه نیست اگه دوست هستین پس تعارف نباید داشته باشی بگو نمیدم دوست ندارم بگم اگزم دوست نیستید که خیلی راحت کلا جواب نده تا رابطه تموم بشه 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
هیچ رابطه ای یه طرفه نیست اگه دوست هستین پس تعارف نباید داشته باشی بگو نمیدم دوست ندارم بگم اگزم دوس ...

من دوستندارم دل کسیو بشکنم 

گاها هم ک جواب ندم زنگ میزنن مادرم 😐😐به فلانی بگو زنگ بزنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقصیر خودته عزیزم

چند بار که درخواست کردن لباس ندی می‌فهمن دیگه نمیگیرن

چندبار که جواب سوالاشونو بپیچونی می‌فهمن دیگه سوال نمیکنن

اونوقت دیگه ارتباطشون هم کم میکنن

اعصابت میاد سرجاش

❤️❤️❤️God is omnipotent ❤️❤️❤️

ج نده 

یا چند هطدر میون ج بده 

مجبور نیستی با هر کسی معاشرت کنی 

بهونه بیار نده 

یا رک بگو نمیتونم

در شان یه خانم نیست اینطور رفتار کنه

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

من دوستندارم دل کسیو بشکنم گاها هم ک جواب ندم زنگ میزنن مادرم 😐😐به فلانی بگو زنگ بزنه

دیه اشتباه خودته گلم یکم رک باش

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
من دوستندارم دل کسیو بشکنم گاها هم ک جواب ندم زنگ میزنن مادرم 😐😐به فلانی بگو زنگ بزنه

باز تقصیر خودته

دل شکوندن نداریم که خیلی راحت بپیچون اونا دیگه می‌فهمن

به مادرت هم گفت بازم اهمیت نده

یه پیام بده که سرم شلوغه کار مهمی داری پیام بده

تقصیر خودته عزیزمچند بار که درخواست کردن لباس ندی می‌فهمن دیگه نمیگیرنچندبار که جواب سوالاشونو بپیچو ...

خودشم انقدر زرنگه اولش نمیگه لباس میخوام زنگ میزنه کجایی

مثلا میگم خونه هستم  بعدش میگه فلان لباستو بده بهم

خودشم انقدر زرنگه اولش نمیگه لباس میخوام زنگ میزنه کجایی مثلا میگم خونه هستم بعدش میگه فلان لباستو ...

خب برای اینکه میدونه نه نمیگی

هی زنگ میزنه

اینا همونایی هستن که اگر یه بار نه بشنون کلا ازت فاصله میگیرن

یه بار امتحانشون کن خب

مشکل از خودته رک نیستی

خب برای اینکه میدونه نه نمیگیهی زنگ میزنهاینا همونایی هستن که اگر یه بار نه بشنون کلا ازت فاصله میگی ...

اره درست میگین 

پری شب زنگ زد دوباره منم جواب ندم صبحش بازم زنگ زدن منم جواب ندادم باز