2777
2789
عنوان

چرا اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 61 پست
چرا باید برچسب بخورن چه ایرادی داره اصلا چرا برا ی کاربر ناشناس نگران قضاوت شدن باشن اخه عزیرم کسی ا ...

چند بار گفتم نمیخوان مورد حمله و توهین زنهای شغال و مریض قرار بگیرن 

در تاپیک خودت چقدر انسان‌گرایانه صحبت می کنید ولی در تاپیک دیگران نه.

کیه گفته .... اتفاقا من توی هصوصی ی منحرفیم با دوستان پایم که نمیدونی ولی منظورم توی تاپیکهاس توهم بیکاری افتادی منو خراب کنی به موضوع تاپیک دقت کن جزای نگرو کوتاه فکر نباش ببین اصلا چی گفتم میکشه مغزت یا نه ؟ اگه نه بازادامه بده برام مهم نیست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

معمولا آدم های مذهبی زیاد توی بیرون از خونه دیده نمیشن. یادم هست گیم نت رفته بودیم و طرف گفته بود من تا حالا مسلمون توی شهر ندیدم. خب هستند ولی پسرای مسلمون کمتر به گشت و گذار مجردی و گیم نت و خانه فرار و رستوران و قهوه خونه و ... میرن. مشغول درس یا شغل هستند. اوقات فراغت هم غذا بر میدارن و با خانواده میرن پارک.

مثلا دیروز مادرم رو رسوندم روضه، صد در صد جمعیت مذهبی بودند اگر من نتیجه گیری کنم کل جمعیت شهر مسلمون هستند، برداشت نادرستی هست.

اما توی اینترنت دیگه محدودیت مکانی نیست، شاید بخاطر این بیشتر دیده میشن.

همه ی ما آدما خطاکاریم. خدا مهربونه که ما رو می‌بخشه و از بقیه پنهان می‌کنه. این که بعضی ها با لحن حق به جانب با بندگان خدا صحبت میکنند، این رو خدا هم دوست نداره، نمی‌دونم چطور دلشون میاد این‌جوری رفتار کنند. 

بنظرم اشتباه میکنی خیلی زنها براحتی بدون تظاهر نظرشونو میگن درسته مورد حمله زنهای سگ‌دست اموز مردسال ...

خودمم میگم نظرمو حتی بعدش ازفشاربقیه مجبور به حذفش بشم . منم دقیقا اینو میخوام بگم چرا سگ دستها اینجا قالب هستن چرا اینجا همه مذهبی مادرمقدس هستن چرا اینجا کسی خلاف موازین حرفی نمیزنه منتقدی نیست همه عاقلن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!🤔

چند بار گفتم نمیخوان مورد حمله و توهین زنهای شغال و مریض قرار بگیرن

چرا زنهایی اشغال اینجا قالن وسیاست کلی رو رقم نیزنن چندتا کاربر اینجا هستن خیلی هم معروف هستن و اکثرا همه تعدادزیادی ازکاربرها براشون تامیک نیزننو حمایتشون میکنننو ازشون به نیکی یادمیکنن درست اینا همون کاربرهایی معروف هنونایی هستنکه زیراب زن و خبرچین و گزارش زن سایتن و با نی نی یارها در ارتباط تنگاتنگ قرار دارن ..... مرا باید اینجوری باشه چراااااا؟

خودمم میگم نظرمو حتی بعدش ازفشاربقیه مجبور به حذفش بشم . منم دقیقا اینو میخوام بگم چرا سگ دستها اینج ...

هست استارتر منکه خیلی میبینم 

همه مذهبی نیستن 

نظرتو پاک‌نکن اتفاقا پررو باش بزار فشاری بشن از حرص بمیرن 

حداقل تو‌مجازی خودتونو سانسور نکنید 

جلوی زنانی که بدنبال ایجاد خفقان برای زنهاهستند وایسید

چرا زنهایی اشغال اینجا قالن وسیاست کلی رو رقم نیزنن چندتا کاربر اینجا هستن خیلی هم معروف هستن و اکثر ...

اصلا برام مهم نیستن عن خودمم حسابشون نمیکنم 

خیلی ادمای بدردنخورو جددی میگیری 

اینهمه زنای خوب و فهمیده تو نی نی سایت  تعجب میکنم ندیدی 

نظرتو بگو بزار زنستیزا از فشاری شدن سکته کنن بمیرن چه بهتر 

وقتی بقالی مشخص نیست وقتی ناشناسه بازچرا صداقت و قدر گفتن حقیقتو نداره ؟

میتونی به اینجا به چشم یه زندگی جدید نگاه کنی با هویت های جدید

_به هر حال اکثر مردم فقط فضا را اشغال میکنند.

چون همه توهم خود فرشته پنداری دارن همه حق بجانبن فکر میکنن اونا خوبن بقیه بدن 

و اینکه ممکنه طرف سرش لخت باشه ولی اعتقادات مذهبی مثل دعا کردن و امام حسین و ...رو داشته باشه چون اینا باور قلبی طرف هست

منم همیشه برام سواله مگه اینجا بخش بزرگی از جامعه نیست 

مخصوصا خانوما ،اینحا خیلی بلوف میزنن 

یبار تو یکی از تاپیکام نوشتم دوست پسر داشتم دوران بچگیم 

ی خانومه نوشت مگه تو خانواده نداری😄

گفتم شما داری من از زیر بوته بوجود اومدم 

‏من تو زندگی هیچکس دائمی نیستم اما بهترین آدم موقتیم که میتونی ببینی

می فهمم چی میگی

افراد سمی و بیشعورو خیلی جددی میگیری وبها میدی درصورتی نه لیاقت دارن نه ارزش 

گوز خودتم حسابشون نکن حرفتو بزن بدون ترس کسی حق نداره برای شخص دیگه تعیین تکلیف کنه اینجوری  پس خودشم باید خفه خون بگیره