2777
2789
عنوان

چرا اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 61 پست
چون همه توهم خود فرشته پنداری دارن همه حق بجانبن فکر میکنن اونا خوبن بقیه بدن و اینکه ممکنه طرف سرش ...

ی بار توی تاپیکی گفتم لباس زیر نمیپوشم باورکن تا نزدیکیا کلمه جندهگفتن پیش رفتن .... توف بهشون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون همه توهم خود فرشته پنداری دارن همه حق بجانبن فکر میکنن اونا خوبن بقیه بدن و اینکه ممکنه طرف سرش ...

حتی رئیس جمهور اعلام کرد به بی حجابا کاری نداشته باشید 

هر کسی دین و اعتقاد خودش 

خیلی ادمهای دوزاریو بزرگ‌میکنید

اخه اینجا چرا اینجوری بخدا خیلی درتعجبم

به جان خودم منم در عجبم اینجا همه خوب پاک ،قدیس عروس خوب ،تا حالا دست هیچ پسری ( یعنی انگشت ) هیچ پسری بهشون نخورده همه نماز خون با خانواده با شخصیتن 

اینهمه آدم بی منطق بد دهن منم اونا همه منم

‏من تو زندگی هیچکس دائمی نیستم اما بهترین آدم موقتیم که میتونی ببینی

افراد سمی و بیشعورو خیلی جددی میگیری وبها میدی درصورتی نه لیاقت دارن نه ارزش گوز خودتم حسابشون نکن ح ...

اینجا بنویس ی کلمه خودا ... بین چطور میریزن سرت وایی حکم میدن رفتی جانم وسلامممم فاتحه🙄🤭😂😂😂😂😂😂

یعنی چی . نصف بیکاریم اینجاهستم بنظرت نباشم . مثلا نظرت موافق بود یا مخالف ؟؟

نه باهات موافقم میگم کارشون اشتباه ولی  این چیزی نیست که ما بتونیم تغییرش بدیم ذهنت اونارو

_به هر حال اکثر مردم فقط فضا را اشغال میکنند.

ی بار توی تاپیکی گفتم لباس زیر نمیپوشم باورکن تا نزدیکیا کلمه جندهگفتن پیش رفتن .... توف بهشون

پوشیدن مداوم سوتین باعث سرطان سینه میشه و پوشیدن مداوم شورت باعث عفونت 

هردوش بهداشتی نیست 

تمام مقاله های علمی میگن

الان ینفر بیاد بگه چرا گفتی میگم بتوچه عنتر مگه سایت ارث پدرته بعدش عن خودمم حسابش نمیکنم که  بشینم حتی بهش فکر کنم 

به جان خودم منم در عجبم اینجا همه خوب پاک ،قدیس عروس خوب ،تا حالا دست هیچ پسری ( یعنی انگشت ) هیچ پس ...

اینجا اگه تاپیک بزنی تجاوز همه میان دلداری میدن و چرت و مرت اثلا مشارکت ندارن یا بنویسی فانازی دارم یا هرچیز واقعی کا در واقعیت خودت و زندگیت هست و بنویسی انقدر گزارش میخوری که دود بشی بری ازسایت تعلیقققققق

یعنی چی . نصف بیکاریم اینجاهستم بنظرت نباشم . مثلا نظرت موافق بود یا مخالف ؟؟

ببین بهت نگفت چرا اینجامیای ! میگه ذهنت و درگیر ادمهای دوزاری نکن بیا تو سایت بگرد نظرتوبگو راهمنایی کن اما به افراد سمی سایت فکر نکن 

اینجا اگه تاپیک بزنی تجاوز همه میان دلداری میدن و چرت و مرت اثلا مشارکت ندارن یا بنویسی فانازی دارم ...

بله موافق نی نی سایت کاربرای عجیبی داره معلوم نیست از کجا میان کجا زندگی میکنن انگار تو اجتماع نیستن😄

‏من تو زندگی هیچکس دائمی نیستم اما بهترین آدم موقتیم که میتونی ببینی

چون جوگیر و بی ارزشن

ی عده بی ارزش هم اینجا هستن که از وضع زندگیشون معلومه طرف شوهره بهش ارزش هیچی نمیده بازم ادامه میده باهاش مثلا شوهره هرروز تخریب و تحقیر کرده ش بعد این باز برای خودشیرینی سیسمونی بچه رو هم از خانواده ش درخواست کرده بعد میگه جنس زن زیر دست و بدرد نخوره  اینا همونا هستن بی ارزش و جوگیر