2777
2789
عنوان

جستجوی مخاطب تو ایتا

135 بازدید | 21 پست

سلام خانما میشه تو ایتا با آیدی کسی پیداش کنی؟شمارشو ندارم آیدیش دستمه ولی تو جستجو زدم نیاورد

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو تو پیامای ذخیره ایت

@بزن و ایدیشو بدون فاصله بزن

بعد پیامو بفرست 

بزن روش میاد

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

برو تو پیامای ذخیره ایت@بزن و ایدیشو بدون فاصله بزنبعد پیامو بفرست بزن روش میاد

وای مرسی واجب بود.ممنون

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
وای مرسی واجب بود.ممنون

خواهش میکنم ♡

اگه سوالی داشتی یا نشد بگو راهنماییت کنم

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

میشه بگین از کجا بفهمیم تو ایتا مسدود شدیم

ایتا فک کنم مثل روبیکا و .. ست

نشون میده پایین صفحه چت که امکان فرستادن پیام نیست

باید بری تو صفحه چت وگرنه تو تنظیمات و .. نشون نمیده

ایتا فک کنم مثل روبیکا و .. ستنشون میده پایین صفحه چت که امکان فرستادن پیام نیستباید بری تو صفحه چت ...

بببخشید می پرسم 

من از دست يه نفر بارها ناراحت شدم ولی سکوت کردم که از دستش ندم يه روز واسش پيام احوالپرسی دادم تو ایتا سريع آنلاين بودنش رو مخفی کرد و پیامی که من ده صبح دادم دو نصفه شب خوند بی جواب 🥲 

شما جای من بودین ناراحت میشدین 🥲 ازش پرسیدم نمی دونم چرا رفتارتون با من عوض شد ولی هیچ جوابی بهم نداد 🥲 

بببخشید می پرسم من از دست يه نفر بارها ناراحت شدم ولی سکوت کردم که از دستش ندم يه روز واسش پيام احوا ...

خواهش میکنم

عزیزم این چیزایی که تعریف کردید بنظرم دلایل مختلفی میتونه داشته باشه و بیشتر بستگی داره طرف مقابل چه مقامی تو زندگیمون داشته باشه

ولی نظر شخصیمو بگم به احتمال زیاد طرفتون یا یه چیزی ازتون دیده و ممکنه ناراحت شده باشه یا هم نمیخواد ارتباطشو با شما ادامه بده

در هر دو صورت رفتار اون شخص خیلی زننده و زشته

شما همونطور که گفتید بارها سکوت کردید با اینکه ناراحت شدین و این یعنی فداکاری ای که هر کسی لایقش نیست

مخصوصا اگه طرف جنبه نداشته باشه خیلی زود هوا برش میداره

به نظرم واسه خودتون ارزش قائل شید ، کسی که اینطوری رفتار میکنه یعنی دوستون نداره و براش یجورایی مهم نیستین ، چرا بترسین این ادمو از دست بدین !

اگه خیلی کنجکاوین یا مهمه واستون میتونید حضوری غیر مستقیم بپرسین ولی خب این خیلی بستگی داره طرف تو چه جایگاهی باشه تو زندگیتون 

ولی بهتره دیگه بهش پیام ندین وقتی این رفتارای بدو داره

اینطوری ارزشتون حفظ میشه

هر وقتم پیام داد یکم سرد جواب بده یا مثل خودش رفتار کن

ارتباط با این ادم بنظرم واستون جز گرفتن آرامشتون و غمگین شدنتون چیزی نداره

خواهش میکنمعزیزم این چیزایی که تعریف کردید بنظرم دلایل مختلفی میتونه داشته باشه و بیشتر بستگی داره ط ...

من خیییلی دلم شکست 

خیییلی ناراحت شدم

آخه مگه بده به یاد کسی بودن

به نظر شما حرفم بد بود که گفتم نمی دونم چرا رفتارتون با من عوض شد؟ 

من خیییلی دلم شکست خیییلی ناراحت شدمآخه مگه بده به یاد کسی بودنبه نظر شما حرفم بد بود که گفتم نمی دو ...

اگه دوست داری بگو کیه تقریبا تا دقیق تر بگم نظرمو

ولی حرفت بد نبوده ، حق داشتی این سوالو بپرسی

دوست یمهر دو خانم

خب پس یا از سر حسادته

یا واقعا مشکلی هست

حضوری میبینیش ؟ رفتارش طبیعی نیست

خب پس یا از سر حسادتهیا واقعا مشکلی هستحضوری میبینیش ؟ رفتارش طبیعی نیست

یه بار رفتم دیدنش چند وقت پیش

اصلا تحویلم نگرفت خییییلی دلم شکست خیییلی سرد برخورد کرد

یه گلدون گل خیلی قشنگ هم واسش بردم 

پس داد گفت ببر بزار رو اپن خونه تون 🥲🥲🥲

نمیدونم چی بگم 

خییییلی ناراحت ام

به خدا فقط من عزت‌ و احترام لهش گذاشتم هميشه