2777
2789

بچه ها خونش دو خوابه یه اتاق که تخت خواب و این چیزا میزاره کمد دیواریم تو اون اتاقه برای اتاق دوم نمیدونه چیکار کنه چی بزاره 

کف سرامیک هست نمیخواد موکت یا فرش بندازه نور گیر نداره وسایل نظافتی هم لاندر روم هست بچه هم نداره چی بزاره توش خوبه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم اتاق مهمان درستش میکردم

اونطور باید تخت خواب و این چیزا بگیره اتاق بچس دیگه درواقع دوست نداره زیاد دستکاریش کنه چون میخواد رنگ کنه اینا یا وسیله بگیره به کارش نیاد

کلا کفش خالی باشه یه جوری نیست؟

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
من تا بچه نداشتم برای مهمان در نظر گرفته بودمش فرش کرده بودم،الانم شده اتاق بچه

چون سرامیکه نمیخواد فرش بندازه برا پاتختی (همون که جهاز میبینن) زشت نیست خالی باشه و شما توش چی گذاشته بودید 

خوشگله ولی نمیشه اتاق بچه هست بعدا باید همرو دراره

حداقل یه قالیچه بندازه

اینطوری خالی اصلا قشنگ نیس 

و اینکه یکسره باید تی بکشه 

یه قالیچه بندازه 

جاروبرقی و میزاتو واتو  

اگه تی سطلی داره و سبد لاندری 

و این جور وسایل رو بذاره

اره دیگه همون یه جوره نمیدونه چی بزاره

یه قالیچه کوچولو بندازه

من کتابخونه و جاروبرقی و بخارشو و اتوپرس گذاشته بودم موقع جهاز چیدن

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️