2777
2789

بچه ننه ست زیادی وابسته خانوادشه مثلا دیشب خونه بابام مهمون داشتن منم اونجا بودم اونم از سرکار برگشت گفتم زود بیا تا سفره جم نکردین گفت ی حموم بکنم میام

دقیقا بعد دوساعت اومد بعد آخر شب برگشتم خونه گفتم ببین چقدر توی موهام ماسه هاست گفتم وا ماسه چرا مگگه نرفتی حموم گفت نه پایین بودم‌پیش مامانم

یعنی ی جوریم شد😑😑بخدا ظهرش اونجا بود

بعد دختر دایی هام میخواستن برگردن خونه کلا ۲۰ دقیقه خونشون از خونه ما دوره ما ک میخواستیم بریم اونام تنها بودن شوهرش کار داشت نتونست بیاد میگفت اسنپ میگیریم منم گفتم ما ک خودمون برمگیردیم شمارم میرسونیم بعد از دیشب شوهرم اخماش تو همه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😑😑انگار ن انگار من هر جمعه خونه باغ خاله ش عین کوزت کار میکنه خب چ اشکال داره اونم بخاطر من اینکارکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معذب میشم‌کار نمیکنم توروخدا چیکار کنم کار نکنم؟

بیخودی معذب میشی

این سواستفاده از جسم و جانت هست که خودت داری به خاطر خجالتی بودن می کنی

کسی که زیاد کار کنه دیگه دیده نمیشه اصلا

کار کردن در حد آوردن چای خوبه نه اینکه بیل برداری باغ اونا اسپار بزنی(منظورم زیادی کار کردنه) 

تو هیچ بدهی به خاله شوهرت نداری

مگه خودش بچه نداره که تو اونجا کار کنی

رویه ت رو عوض کن

بچه ننه رو باید فرستاد پیش ننه اش تا آروم بگیره

توروخدا ی راهی بدین اصلا نمیدونم باید چیکار کنم هیچوقت سیر نمیشه از دیدنشون همش اونجاست شورشو در اورده نمیدومم چرا منم خودم مادر پدر دارم‌اما حوصله ندارم انقدر پیششون باشم بخدا تو خونم خیلیی خوبم باهاش نمیدونم چرا ای میره اونجا

وااای مشاور چی میگه اون ی بارم من رفتم سرش دعوا را انداخت میگفت مشکل داری بیا ب خودم بگو

پناه بر خدا. 

چي بگم والا. ان شاءالله كه مشكلت به زودي حل بشه عزيزم. به خدا توكل كن

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

همشون همسن و سال مادر و مادرشوهرمن پیرن من جووونشونم

باشه تو تنها جوان اون جمع هم باشی نباید هر هفته تو خودتو هلاک کنی

مردهاشون بلند شن کار کنن

مگه چقدر پیرن که نتونن کار کنن

اگه اینقدر پیرن که نمیتونن از پس خودشون بربیان بیخود هر هفته میرن باغ

برای خودت کاری دست و پا کن که هر هفته نخوای بری باغ

باشه تو تنها جوان اون جمع هم باشی نباید هر هفته تو خودتو هلاک کنیمردهاشون بلند شن کار کننمگه چقدر پی ...

مگه میشههههه وااای منم نرم شوهرم از خداشه فقط میگم‌خدایا یهش ب فقط یه شب ی حال و احوالشو ناخوش کنن دایی هاش ک بگه دیگه نمیرم