2777
2789
عنوان

لباس عروس و مامان بی ذوق 👰🏻‍♂️📸🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 1978 بازدید | 81 پست
اتفاقا اینا مدل ب روزه اون دکلته های ک خیلی شلوغ پلوغن قدیمی شدن دیگه

دکلته کی میپوشه دیگه😂😂 

لباس عروسای ساده خیلی شیک ترن 

حتی این مدلم که انتخاب کرده به نظر من شلوغه 

از این ساده تر خیلی قشنگ تره

کلاً مدلش قدیمیه 

من دقیقاً همین مدلو تن عروس ۷ سال پیش دیدم

اما مهم اینه خودش دوسش داره و احساس خوبی داره با پوشیدنش 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مبارکههههه

عکسش که قشنگه

ولی هر وقت مادر شدی متوجه میشی میتونستی  با مادرت بهتر مکالمه کنی.. الهی طفلی مادرت.. دلم براش سوخت گفتی شبه خودمه🥺

اینجا ی محیط بازه.. هر نظری دارم رو میگم نه اونی که دوست داری بشنوی پس عصبی نشو.. من که نمی شناسمت.. با هاتم مشکل ندارم.. 

بله نرخا دست آرایشگران و خود کسبه هست متاسفانه اگر نرخ‌گذاری بود عروسی که بیشتر از سه جهارساعت زمان ...

شما برو_۴۰۰ 300میلیون هزینه لوازم ارایشی کن 

بعدش بیا 3تومن بگیر از مردم 

چکار به بقیه داری بذار مردم شمارو انتخاب کنن نه گرون فروشارو 

لباس عروس هم بیار از ترکیه5تومن کرایه بده .

هم منصف باشی همم خودت راضی  باشی گلم

مبارکهههههعکسش که قشنگهولی هر وقت مادر شدی متوجه میشی میتونستی با مادرت بهتر مکالمه کنی.. الهی طفلی ...

مرسی عزیزم 

آخه همیشه عادتشه بزت تو ذوق ادم

من با کلی ذوق واسش فرستادم ی عالمه تعریف کردم ک همه میگفتن قشنگه و... 

یهو رگبار بست پیام پشت پیام ک این چیه انگار پردس 

بهت می‌خندن و...کلی چیز دیگه 

منن عصبی شده 

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

چه نازه😍😍😍🤩🤩🤩مبارکه انشالله عروسیت خوش بگذره و خوشبخت شی

مرسی عزیزم

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

قیمتش خیلی پایین بود ولیمن برای شب عقدم لباس دوختم ۲۰میلیون😐ادرس دقیقشو میفرستی عزیزم

عه 

همه میگن گرونه ک اولین نفری😂

شیراز هست عزیزم معالی آباد مجتمع میلاد 

مرسی عزیزم آخه همیشه عادتشه بزت تو ذوق ادممن با کلی ذوق واسش فرستادم ی عالمه تعریف کردم ک همه میگفتن ...

دلشو به دست بیار.. با لباس قشنگت..زندگیتم قشنگترین  بشه💚

اینجا ی محیط بازه.. هر نظری دارم رو میگم نه اونی که دوست داری بشنوی پس عصبی نشو.. من که نمی شناسمت.. با هاتم مشکل ندارم..