2777
2789

منی که با داداشمم و بابام یبار مار کشتیم

یبارم عقرب

یبارم رطیل😐😐😐😐🤣

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه فقط دارن امتحان میکنن ببینن میتونن تاپیک بزنن یا نه😂

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

واقعا میترسین؟ میدونی این که جدیدا چون هیچیو باور نمیکنم از هیچی نمیترسم🤣🤣🤣🤣

بابا ترس نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

من نرفتم تاپیکش ، چون خونمون ویلاییه همه خوابن بجز من مثل سگ میترسم 😂😂

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ، دختری از دیار آذربایجان❤️ ، جر و بحث کردن با بعضیا مثل اینکه بخوای روی چرتکه ویندوز ۱۰ نصب کنی 😏 

منی که با داداشمم و بابام یبار مار کشتیمیبارم عقربیبارم رطیل😐😐😐😐🤣

بابا کاش جانور باشههه اصلا من یه مدت رتیل خونگی داشتمممم

ولی یجور تعریف میکنن ادم فکرش جای دیگه میره

بابا ماره دیگه بگیر بکش🫠😂

😂😂😂

😂والا

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

بابا کاش جانور باشههه اصلا من یه مدت رتیل خونگی داشتممممولی یجور تعریف میکنن ادم فکرش جای دیگه میرهب ...

من فقط از خرس و پلنگ و گراز میترسم

چون واقعا میزنن آدمو میکشن لعنتیا

1
5
10
15
20
25
30
35
40