2777
2789
عنوان

❌رفتار درست با پسر نوجوان لجباز ❌

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 61 پست
ممنون عزیزم ❤️دیشب بحث می کردیم میزد توسرش منم گفتم نه دیگه کاری باهات دارم نه تو کاری با من داشته ب ...

منم با مامانم دعوام شد اینقد زدم تو سر خودم بعد متوجه شدم مقصر هم خودم بودم راجبش تاپیک هم زدم 

تازه من 18 سالمه مثلا قراره عروس هم بشم 

خودکشی هم فقط اوقاتی ک عصبیه میاد تو ذهنش امید وارم زود عصبانیتش بخابه دست به کاری نزنه 

همه این سنو دارن من خودم الان به شخصه میتونم بگم بیشترین دعوا ها رو با اینکه دختر بودم با مامانم داشتم فقط با این تفاوت ک من جایی رو نداشتم برم قهر 

یه بار رفتم خونه مامان بزرگم بیرونم کردن رفتم خونه خالم بیرونم کردن رفتم خونه اون یکی مامان بزرگم بازم بیرونم کردن 🤣🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اینکه بهشون دستور بدین به حالتی مثلا دارین بهش پیشنهاد میدین که اگر دیدین دوست نداره بیخیال شینمن ...

باید مشاور برم شاید دوست داشته باشه حرفهامو بشنوه...

آستانه ی تحملم رو هم بالا ببرم  

چی بگم والا میگذره بهتر میشه فقط درساش رو واقعا جدی بگیرن حالا درس یاهر چیزی که استعداد و علاقه داره ...

من خودم میگم اولویت اولت درس باشه میخوام آینده ی خوبی داشته باشی ...درسهاشم خیلی خوبه با اینکه نهایی بود واصلا نخوند معدلش خیلی خوب شد ...

پسرمن خیلی میخواد به روز باشه مثلاً گوشی دره...

اپل واچ داره... ایرپاد داره... که چیز طبیعی هستا ولی اگر یه چیز جدید بیاد سعی می‌کنه اونو هم بخره 

خواهرم وضعیت مالی فوق العاده ای دارن خیلی بهتر از ما هستن ولی بچه هاش اصلا هیچ کدوم از اینها رو ندارن...

فقط یک چیز دیگه که بنظرم شاید تاثیر داشته باشه اینه که تو خونه وقتی دور هم جمعین راجب چیزایی که دوس داره صحبت کنین،مثلا اگر یک تیم فوتبال دوس داره بشینه با باباش تحلیل کنه و راجب فوتبال حرف بزنن و سعی کنید یک سری حرف هاشو تایید کنید مخصوصا از طرف پدر چون اون احساس تایید شدنه حرف از طرف بزرگتر مخصوصا بابا خیلی می‌تونه تاثیر داشته باشه

راجب موسیقی،سیایت،فیلم،ورزش،اینطوری احتمالا نزدیک تر شه..

منم با مامانم دعوام شد اینقد زدم تو سر خودم بعد متوجه شدم مقصر هم خودم بودم راجبش تاپیک هم زدم تازه ...

عزیزم لطفاً مامانتو درک کنید بخدا صلاح بچه هارو بیشتر از هرکسی مادرها میخوان...

ان شالله خوشبخت وعاقبت بخیر بشی ❤️

من که داغونم میترسم روی دخترمم تأثیربذاره

منم‌یه‌دختر‌پنچ‌ساله‌دارم،همش‌مثل‌خروش‌جنگی‌به‌جون‌هم‌میافتن‌هی‌کرم‌میریزه‌،صدای‌خواهرشو‌درمیاره،دخترم‌هم‌همش‌در‌حال‌نق‌زدن

سیزده

برای من چندروزه خداروشکر یکمی بهتر شده رفتارش ولی امیدوارم واقعا خوب بشه چون منم دیگه کشش ندارم 😔

تو این سن فقط میخوان دیده بشن حمایت بشن 

به قول یه بنده خدایی کلشون باد داره