2777
2789
عنوان

❌رفتار درست با پسر نوجوان لجباز ❌

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 61 پست
آره اتفاقاً الان به همین موضوع فکر می کردم

واقعیتش تا چند وقت پیش ب حدی پرخاشگر و لج باز بودم ک از بچگی منو میبردن مشاوره ناخودآگاه امسال ک ۱۸ سالمه ادم شدم البته شوهرم کردم فک میکنم بی تاثیر نباشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=391464927]یه کار تابستونی جور کنین ورزشی چیزی صبر باید کرد سن حساسیه داغونه روحیش الان یکی دو سال صبر کنی  ...[/QUOTEباشگاه گفتم برو نمیره استخر نمیره خیلی لجبازی می‌کنه 

گفت کار فرستادیم ولی چه فایده باز میاد بیرون 

آره ولی همسرم خیلی بهش سخت میگیره

گاهی لازمه با مشاور صحبت کنین راه حل بهت بده این دوران رو پشت سر بذاری برا بچه ها سختتر از ما میگذره 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
چند سالته؟

نه اینکه بهشون دستور بدین به حالتی مثلا دارین بهش پیشنهاد میدین که اگر دیدین دوست نداره بیخیال شین

من خودم با مامانم خیلی راحتم شاید یکی از دلیل هاش اینه که مامانم باهام مثل یک دوست رفتار میکنه و بی پرده صحبت میکنه

خیلی ببخشید اینو میگما ولی سعی کنید یکم باهاش مثل رفیقاش رفتار کنید 

ببخشید ببخشید من مامانم از دوازده سالگیم شروع کرد خیلی رک باهام شوخی میکرد لفظی(+۱۸ نه اینکه چیز خیلی بدی باشه هااااا فقط در حدی که خندمونو در بیاره وگرنه هیچوقت تو خانواده ما این چیزا جا نداره)کلا منظورم اینه فضا رو صمیمی کنید حالا به هر طریقی که بتونید،اینطوری بهتون هم اعتماد میکنن،بین حرفاتون و بحث های خانوادگی و صمیمی بگین که چه چیزایی بده و جامعه درگیر چه چیزایی شده و جوونا این روزا چیکار میکنن که بده و... مثلا من یهو بخودم میومدم می‌دیدم داریم راجب همجنس..گ.رایی حرف میزنیم که اره چقدر چیز بدیه و..من داشتم راجب بچه های مدرسه که این یکی سیگار میکشه این یکی دوس پسر داره این یکی چیکار میکنه و چقدر جوونا بد شدن و... حرف میزدم

باهاش منطقی حرف بزن بگو درس نخونی در آینده هیچی نمیشی بگو ما پول ندارم پسفردا بفرستیمت مدرسه دانشگاه ...

خیلی باهاش صحبت میکنم تاهرجا درس بخونی تلاش کنی من کنارتم برات کم نمی‌ذارم...

گفتم برو کلاس زبان انگلیسی و عربی نرفت ،،،

باشگاه نرفت فقط میخواد خودشو ثابت کنه 

وای همدردم باهات دقیقا زیاد حرف خودکوشی میزنن چون پسرم17سالس دخترم هم 11سال دوران بلوغشون واقعا خسته ...

الهی بگردم واقعاً سخته ...

خیلی سخته بچه خودت قبولت نداشته باشه😭😭

عزیزم خدا حفظش کنه برات یادخودم میوفتم من مامانمو خیلی اذیت کردم هنوزم اذیت میکنم مامان من سر من پی ...

ممنون عزیزم ❤️

دیشب بحث می کردیم میزد توسرش منم گفتم نه دیگه کاری باهات دارم نه تو کاری با من داشته باش ازش دور شدم یعنی تو بازار بودیم قهرکردم اومدم ...

نیم ساعت بعد اومد با من حرف بزنه سرسنگین بودم واقعا دلم شکست...

ولی چه فایده دو روز دیگه همینه ...