2777
2789
عنوان

❌رفتار درست با پسر نوجوان لجباز ❌

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 61 پست
الان نماز خوندم فقط از خدا کمک خواستم واقعا اذیت میشم

همسرت همراهی میکنه؟ پسرا از پدر بهتر حرف شنویی دارن یا اقوام معتمد کمک بگیر 

اگه بتونی بفرستیش جایی شاگردی سرگرم بشه بهتر از این رفیق بازی و مقایسه کردناس حتی اگه شده حقوقشو از جیب خودتو بدین که نفهمه 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
دوران بلوغه..هممون این دوران داشتیم..من یادمه حتی غذا خوردن دور یه سفره با پدر مادرم برام غیر قابل ت ...

چندروز پیش از خونه رفته بود خط من و باباشو مسدود کرده بود شوهرم همه جاروگشت پیداش نکرد..

به داداشم گفتم با اینکه اسباب کشی داشتن به پسرم زنگ زد برگشت خونه...

ولی باز دیشب بخاطر همین ایرپاد لجبازی کرد

آخه مگه میشه هی به بقیه بگم باهاش حرف بزنید 

ای کاش یه روز بفهمه چقدردوستش دارم وخیرشو میخوام 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باهاش منطقی حرف بزن بگو درس نخونی در آینده هیچی نمیشی بگو ما پول ندارم پسفردا بفرستیمت مدرسه دانشگاه خوب یا با کدوم پول برات کاسبی راه بندازیم بگو که فقط با درس آیندتو میتونی درست کنی

کلا پسرا خیلی تو این سن رو مخن منم یک داداش دارم ولی خدا روشکر اصلا اینطوری نیست

خواهر برادر نداره؟

وای همدردم باهات دقیقا زیاد حرف خودکوشی میزنن چون پسرم17سالس دخترم هم 11سال دوران بلوغشون واقعا خسته شدم خیلی خسته روانشناس بردم پسرم دوماه دارو خورد گفت دگه نمی‌خورم دخترم میگه یابزا مثل دوستام لباس بپوشم وآزاد باشم یا خودمو میکشم خسته شدم

عزیزم خدا حفظش کنه برات  یادخودم میوفتم من مامانمو خیلی اذیت کردم هنوزم اذیت میکنم 

مامان من سر من پیر شد ببین سعی کن باهاش دوست باشی دوست بشی اصلا اگر دعواتون شد مشکلی بینتون پیش اومد به کسی نگو که بروش بیاره یا درموردش بخاد باهاش حرف بزنه لجبازی تو این سن عادیه و اینکه مقايسه میکنه چون همه تو یه سنی دوس دارن بهترین باشن 

مرغ همسایه همیشه غازه

نصیحت نکن با دوستی باهاش حرف بزن یه مدت کم محل کن ببین جوابت نمیده 

ببینید من شاید سنی نباشم که بگم چیکار کنین ولی ادمای این مدلی اطرافم زیاد دیدم و خودمم این سن رو گذروندم

کار شماهم هم درست نیست یعنی انقدر با لطافت رفتار کردن خوب نیست چون بدتر میشه

همچنین سخت گیری زیادم بازم بدترش میکنه

یعنی هم شما خودتون و هم همسرتون خیلی مهمه که رفتارتون عین هم باشه باهاش

یعنی یکی بیاد به همه حرفاش گوش بده اون یکی این وسط سخت گیرانه عمل کنه اینم بدترش میکنه

بهترین راه اینه اول از همه بشناسینش یعنی ببینین چطور فکر میکنه کلا هدفش چیه راجب همه چی

بعد وقتی علایق و چیزایی که بدش میادو فهمیدین بیشتر بهش نزدیک بشین درمورد علاقه هاشم بیشتر صحبت کنین حتی اگه خوشتون نمیاد

اینجوری یه حس اعتماد بهش میدین باعث میشه کارایی که میکنه رو بهتون بگه و دست از لج بازی برداره

البته خیلی مهمه که درست انجامش بدین

و در اخر از یه روانشناس کمک بگیرین

پسر‌منم‌همینه‌سیزده‌سالشه،قبلا‌خیلی‌آروم‌بود‌فکر‌کنم‌به‌خاطر‌هورمونهاشون‌باشهولی‌باهاش‌لج‌نگن‌،با‌آر ...

من که داغونم میترسم روی دخترمم تأثیربذاره

همسرت همراهی میکنه؟ پسرا از پدر بهتر حرف شنویی دارن یا اقوام معتمد کمک بگیر اگه بتونی بفرستیش جایی ش ...

سرکار با اسرار خودش فرستادیم ولی خوب بلد نیست دوروزه کارکرده اومده بیرون میگه سخته یه جا دیگه کار هست میرم 

خیلی جا شو تغییرمیداد منم دیگه اجازه ندادم بره