2777
2789
عنوان

آیا درسته که میگن درآمد همه رشته های آرایشگری حلال نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 39 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاشت ناخن و مژه رد شده و میگن حلال نیست

نمیدونم من .

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

کی حرامش کرده؟هزار سال پیش هم شنیون میکردن و ناخن میکاشتن و...واقعا تتو چرا حرامه وقتی زن های عرب و ...

فکر کنم چون اینا مانع غسل و وضو هست و اینکه معمولا دخترا میندازن بیرون که توجه نامحرم جلب بشه و گناهش برای خودش و اونیکه این زیبایی رو به موهاش یا ناخن و مژه هاش داده حساب میشه

فکر کنم چون اینا مانع غسل و وضو هست و اینکه معمولا دخترا میندازن بیرون که توجه نامحرم جلب بشه و گناه ...

خب کسی که معتقد و مقیده نباید انجام بده ، بقیه هم اگه گناهی باشه گردن خودشون

دیگه آرایشگر از قدیمم بوده، بند مینداختن و...(همشم مربوط به مرتبط بودن و زیباییه)

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

فقط مژه و ناخن شنیدم ولی بنظرم وقتی یکی میره برای این خدمات خب با خواست و رضایت خودش رفته و اجباری ن ...

بحث اجبار نیست. هرررررر شغلی که کاری کنی که ترویج گناه باشه، درآمدش حرامه. مثل کاشت ناخن

کلا که پولش بی خیر هست 

پيامبر خدا صلى الله عليه و آله :

تَقليمُ الأظفارِ يَمنَعُ الداءَ الأعظَمَ، و يُدِرُّ الرِّزقَ .
 كوتاه كردن ناخنها از درد بزرگ تر جلوگيرى مى كند و روزى را زياد مى گرداند .

الدرّ المنثور ـ به نقل از اَنَس ـ : 

وَقَّتَ لنا رسولُ اللّه ِ صلى الله عليه و آله أن يَحلِقَ الرَّجُلُ عانَتَهُ كُلَّ أربَعينَ يَوما، و أن يَنتِفَ إبطَهُ كُلَّما طَلَعَ، و لا يَدَعَ شارِبَيهِ يَطُولانِ، و أن يُقَلِّمَ أظفارَهُ مِن الجُمُعَةِ إلى الجُمُعَةِ .
رسول خدا صلى الله عليه و آله وقت [نظافت ]ما را چنين تعيين كرد كه ، آدمى هر چهل روز موى زهارش را بزند ، و موى زير بغلش را هر وقت درآمد بكند و نگذارد شاربش بلند شود و هر جمعه ناخنهايش را بگيرد .

امام باقر عليه السلام :

إنّما قَصُّ الأظفارِ لأنّها مَقِيلُ الشَّيطانِ، و مِنهُ يَكونُ النِّسيانُ .
ناخنها را به اين دليل بايد گرفت كه لانه شيطان و منشأ فراموشى هستند .

امام صادق عليه السلام :

إنّ أستَرَ و أخفى ما يُسَلَّطُ الشَّيطانُ مِنِ ابنِ آدَمَ أن صارَ أن يَسكُنَ تَحتَ الأظافِيرِ .
پنهان ترين و نا پيداترين راهى كه از آن شيطان بر آدمى مسلط مى شود ، لانه كردن او در زير ناخنهاست .

الكافى : پيامبر خدا صلى الله عليه و آله به مردان فرمود :

قُصُّوا أظافِيرَكُم، و للنِّساءِ : اُترُكْنَ فإنّهُ أزيَنُ لَكُنَّ .
ناخنهايتان را بگيريد و به زنان فرمود : [ناخنهايتان را] بلند بگذاريد ؛ زيرا اين براى شما زيباتر است .

الكافى :

فيما وَعَظَ اللّه ُ عَزَّ و جلَّ عيسى عليه السلام : يا عيسى ، قُلْ لِظَلَمَةِ بَنِي إسرائيلَ : قَلِّمُوا أظفارَكُم مِن كَسبِ الحَرامِ، و أصِمُّوا أسماعَكُم عن ذِكْرِ الخَنا، و أقبِلُوا عَلَيَّ بقُلُوبِكُم فإنّي لَستُ اُرِيدُ صُوَرَكُم
 از جمله اندرزهاى خداوند عزّ و جلّ به عيسى عليه السلام است كه : اى عيسى! به ستمگران بنى اسرائيل بگو : ناخنهايتان را از درآمد حرام كوتاه كنيد و گوشهايتان را از شنيدن دشنام كر سازيد و با دلهايتان به من رو كنيد ؛ زيرا كه من [فقط اقبال ]چهره هاى شما را نمى خواهم .

میزان الحکمه،جلد ششم.

خب کسی که معتقد و مقیده نباید انجام بده ، بقیه هم اگه گناهی باشه گردن خودشوندیگه آرایشگر از قدیمم بو ...

اگه ینفر بخواد بخودش شلیک کنه اسلحه بده دست یکی دیگه بگه تو شلیک کن من راضیم آیا گناه فقط پای اونیه که خواسته بمیره یا پای اونیکه شلیک کرده هم هست؟؟پای هردوعه،اینم فکر کنم همینجوریه

😄😄😄رنگ سخته حرفه ای کم پیدا میشه اونام رنگی که میزنن بعدش یکم تغییر میکنه

من پیش مهسا لطفی تو تهران رفتمم نزدیک ۱۷تومن دادم  اخرم ته موهامو سوزوند من که پولو دادم گفتم تو خوشی استفاده نکنه

بحث اجبار نیست. هرررررر شغلی که کاری کنی که ترویج گناه باشه، درآمدش حرامه. مثل کاشت ناخنکلا که پولش ...

اره مراجع گفتن کاشت ناخن و مژه درآمدش حلال نیست اینو همه تابید کردن

سوال سختیه واقعا بنظرمن گسیکه میره واسه خودش مژه وناخن میکاره کارش صحیح نیست ازین لحاظ صحیح نیست که خودش میدونه با این کار  نمیتونه وضووغسل کامل انجام بده ،حالا اون کسی که براش میذاره رو کاری ندارم که کارش چ حکمی داره چون من نمیتونم نظربدم  

سوال سختیه واقعا بنظرمن گسیکه میره واسه خودش مژه وناخن میکاره کارش صحیح نیست ازین لحاظ صحیح نیست که ...

میگن درآمدش حلال نیست،ببین کاشت مژه و ناخن به مژه و ناخن هم آسیب میزنه حتی اگه به بهترین شکل ممکن انجام بشه خودم هردو رو بارها پیش بهترینها انجام دادم و چشمام خشک شده مژه هام کم پشت ناخنام نازک و شکننده تر