2777
2789
عنوان

ی ماه ب عروسیم مونده اما😔

2237 بازدید | 122 پست

این اواخر یکم بحث بین خودم و همسرم زیاد شده بی انگیزه ام اصن گاهی میگم چرا ازدواج کردم با اینکه با عشقم ازدواج کردم برای این روزا خییلی سختی کشیدم این روزارو ارزو میکردم و بهش رسیدم اما الان بعضی روزا اصلا ذوقی ندارم اینم بگم ۶ ماهه خونه خودمم تازه میخوام مراسم بگیرم 

دوران نامزدی خیلی بحث و جدایی داشتیم ی حسی میگ این ازدواج زیاد نمیمونه حس بدی دارم 

برای چیه واقعا نمدونم چیکار کنم چند شبه همش گریه میکنه خصوصا بحثمونم ک یکم زیاد شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه این حسو داری هنوز دیر نشده..

دیگ خیلی دیر شده میدونی چقدر خانوادم و اذیت کردم دوران عقدمون حتی تا جدایی و طلاق رفتم اومد و پشیمونی و .... برگشتم 

الان خوبه‌ها نمیگم بده اما نمدونم حس بدی دارم ب آینده 

مشکلتون چیه؟ همین جروبحث عادی؟ یا چیز خاصی دیدی ازش؟

نهه قبلا دوران عقد دیده بودم اما این مدت ک خونه خودمون بودیم اصلا ازش ندیدم چیز بدی حتی پشتم بوده اکثرا 

اما از آینده گاهی حرف می‌زنیم و کلا ی سری اتفاقا همون بحث عادی

از یکی شنیدم که حتی اگه شب عروسیت هم فهمیدی آدم مزخرفیه آژانس بگیر برگرد واقعا حرف حق اگه یک درصد تر ...

اره قبول دارم این حرفو 

اما راحت نمیشه تموم کرد ک متاسفانه اونم برا من هه

عروسی یه پروسه پراسترسههم برای شما هم خصوصا برای داماد با این هزینه های امروزیشاید بابت اینه که هردو ...

هم هزینه عروسی ک قرار بود پدرش بده اما معلوم نیست

هم حرف سر خانوادش برای پول دادن و یا کارایی ک دوران عقد کردن و هرچیز دیگ‌ای