2777
2789
عنوان

علائم قند خون چیه

129 بازدید | 27 پست

حس میکنم قند خون گرفتم زیاد ادرار میکنم خیلیم آب میخورم البته بیشتر شبا چون زیر کولر سردم میشه 

من خیلییی شیرینی می‌خورم اصلا اعتیاد عجیبی به چیز شیرین دارم علائم اولیه قند چیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دوتا چیر نمیشه گفت قند دارین دستات نمیخاره وزنت تغییرکرده؟سردیت کرده بلغمت بالاس شبرینی دوست دار ...

از وفتی 10 سالم عاشق شیرینی بودم نه دستام اوکیه وزنم اره چاق شدم چون پرخوری عصبی داذم موقع استرس فقط خوردن آرومم میمنه

از وفتی 10 سالم عاشق شیرینی بودم نه دستام اوکیه وزنم اره چاق شدم چون پرخوری عصبی داذم موقع استرس فقط ...

احتمالا نداری 

سردیجات نخور چون بلغمی چاق شدی اینا رعایت کن ببین چطوری پوست سفیدی دلری؟

لبنیات نخور سوسی کالباس فست فود

به حکمتش دل بسپار(خدا)
احتمالا نداری سردیجات نخور چون بلغمی چاق شدی اینا رعایت کن ببین چطوری پوست سفیدی دلری؟لبنیات نخور سو ...

پوست سفیدی دارم ینی چی اره سفید پوستم😁

فست فود اصلا شاید سالی یکی دوبار

تشخیصم درست بود پسدمنوش دارچین هم برای لاغری خوبه هم طبعت بابونه زنجبیل آویشن منم بلغمی بودم خیلی به ...

میترسم دیابت بگیرم ترسش افتاده تو جونم میترسم نیاز به انسولین باسه😞