2777
2789
عنوان

کیا بیدارن اعلام حضور کنید چرا بیدارید

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا پس خوب نمیشم تپش قلب دارم از درد مگه و اتفاقی افتاده که با هیچی آروم نمیگیره

😔خوب میشی وقتی به من آمپول میزنن تپش قلبم بدتر میشه سخته واقعا درک میکنم یه عالمه خون میره از دندونم میترسم برا همین بیدار موندم😞

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

نگران نباش عزیزم خدا مراقبمونه❤️

😔❤️الهی آمین

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

اونجا ک اره منم تپش میگیرم الآنم از درد زیاد تپش دارم

😞صلوات فرستادم انشالا خوب میشی عزیزم❤️

نه تهران ولی گرمه

کاش تموم شه این کابوس آب و برق و گاز امروز دوساعت سرکار توی گرما نشستم وقتیم برگشتم خونه دوساعتم اینجا برق قط شد از شدت گرما رفتم روی سرامیکا دراز کشیوم‌نمیدونم خدا کی میخواد ببینه مارو...

چای تیره با ضمه پودر شده یا همون زاج اگه داری قرقره کن سری خون بند میاد

مرسی خوشگلم☺️❤️😁