2777
2789
عنوان

هرچی راجب کامپوزیت

60 بازدید | 13 پست

میدونین بهم بگین لطفا 

مراحلش چطوره؟ هر دندون چقدر طول میکشه؟

از همه مهمتر درد داره؟ بی حسی لازمه؟؟؟؟

و اینه برای من دکترم رنگ طبیعی B2 انتخاب کردن که به رنگ دندونام بیاد.  خوبه؟ پشبمون نمیشم؟

راهنماییم کنید لطفا اگه نصیحت یا توصیه ای دارید بهم بگید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دندونات بهم ریخته نیست تراش نمیخوره

درد نداره روندش طولانیه فقط.. یک فک ۳ ساعت اینا طول میکشه

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

عزیزم منم تمام مراحلو پیش رفتم ولی پشیمون سدم، یه دکتر دندون پزشک دیدی که خودش کامپوزیت یا لمینت کنه؟ من که ندیدم…

یه دکتره اسمش  بود پیجش اگه اشتباه نکنم صحبت میکرد میگفت الان بذره تراشو میدن برای قرار گیری مواد بالاخره بعد ۵سال اصلا ۱۰سال تو باید عوض کنی دوباره تراش میخوره، دوباره و دوباره و دراخر دندونی براتون نمیمونه وقتی سنتون بره بالارسما هیچ دندونی ندارید و همش مواده بزن پیجشو ببین شاید من بدتوضیح داده باشم ولی حرفاش باعث شد پشیمون شم و دندونای خودمو دوست داشته باشم البته دندونام تقریبا هیچ ایرادی نداره و رنگشم سفیده خوبه فقط یکم دندونای فک پایینم نامرتبه

اگه دندونات بهم ریخته نیست تراش نمیخورهدرد نداره روندش طولانیه فقط.. یک فک ۳ ساعت اینا طول میکشه

نه به هم ریخته نیست ارتودنسی دارم. 

بهم گفتن از هشت صبح برم تا پاسی از شب😅 میخاستم بدونم چقدر از این تایم برای کامپوزیته.  پالیش و جرمگیری و فیکس و بازکردن ارتو هم دارم

نه به هم ریخته نیست ارتودنسی دارم. بهم گفتن از هشت صبح برم تا پاسی از شب😅 میخاستم بدونم چقدر از این ...

اگه فقط فک بالاست ۳ ساعت در نظر بگیر گلی

اگه دو فکه خب دوبرابر..

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

عزیزم منم تمام مراحلو پیش رفتم ولی پشیمون سدم، یه دکتر دندون پزشک دیدی که خودش کامپوزیت یا لمینت کنه ...

ممنون بابت نظرت 

ولی من متاسفانه صددرصد لازم دارم حتی اگه مطمعن باشم ۲۰ سال دیگه هیچ دندونی برام نمیمونه 

من خوردم زمین و دندونام شکستن و یکیش رو کشیدن و دندون کناریش رو اوردن بجاش و بین دندونا فضا ایجاد کردن برای اینکه بتونن با کامپوزیت دندونا رو اندازه ی دندون اصلی دربیارن

غذاها و نوشیدنی‌های رنگی کمتر بخور خوردی هم اگر میتونی زود مسواک بزن اگر نه آب داخل دهانت بچرخونپفک ...

برا روزی که باید برم چی ببرم که بتونم بخورم بنظرتون؟ بهم گفتی خوراکی یا نوشبدنی بی رنگ بیار. چون کل روز کار دارن باهام گشنه میشم

ممنون بابت نظرت ولی من متاسفانه صددرصد لازم دارم حتی اگه مطمعن باشم ۲۰ سال دیگه هیچ دندونی برام نمیم ...

ای وای هزیزم چندسالته؟ نه پس شما بیشتر از زیبایی لازمه که انجام بدی ایشالا بسلامتی مبارکه

مواظب خودتم بااااش

برا روزی که باید برم چی ببرم که بتونم بخورم بنظرتون؟ بهم گفتی خوراکی یا نوشبدنی بی رنگ بیار. چون کل ...

قبلش هم حتمن غذا بخور برو

حین کار هم میتونی شربت درست کنی ببری

شربت گلاب و عسل که ضعف هم نکنی