یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم منم تمام مراحلو پیش رفتم ولی پشیمون سدم، یه دکتر دندون پزشک دیدی که خودش کامپوزیت یا لمینت کنه؟ من که ندیدم…
یه دکتره اسمش بود پیجش اگه اشتباه نکنم صحبت میکرد میگفت الان بذره تراشو میدن برای قرار گیری مواد بالاخره بعد ۵سال اصلا ۱۰سال تو باید عوض کنی دوباره تراش میخوره، دوباره و دوباره و دراخر دندونی براتون نمیمونه وقتی سنتون بره بالارسما هیچ دندونی ندارید و همش مواده بزن پیجشو ببین شاید من بدتوضیح داده باشم ولی حرفاش باعث شد پشیمون شم و دندونای خودمو دوست داشته باشم البته دندونام تقریبا هیچ ایرادی نداره و رنگشم سفیده خوبه فقط یکم دندونای فک پایینم نامرتبه
عزیزم منم تمام مراحلو پیش رفتم ولی پشیمون سدم، یه دکتر دندون پزشک دیدی که خودش کامپوزیت یا لمینت کنه ...
ممنون بابت نظرت
ولی من متاسفانه صددرصد لازم دارم حتی اگه مطمعن باشم ۲۰ سال دیگه هیچ دندونی برام نمیمونه
من خوردم زمین و دندونام شکستن و یکیش رو کشیدن و دندون کناریش رو اوردن بجاش و بین دندونا فضا ایجاد کردن برای اینکه بتونن با کامپوزیت دندونا رو اندازه ی دندون اصلی دربیارن