2777
2789
عنوان

ماجرای پسر همسایمون💩💩

394 بازدید | 20 پست

من پارسال رو پسر همسایمون کراش زده بودم و از اونجایی که نوجوان و پر شور بودم هروقت بیرون میدیدمش بهش لبخند میزدم یه روز رفتم آیدی اینستاشو پیدا کردم بهش پیام دادم گفتم روش کراشم اونم باهام سرد برخورد کرد منم خورد تو ذوقم دیگه بیخیالش شدم گذشت... 

سه ماه پیش یه خواستگار داشتم شرایطمون بهم میخورد خانواده هامونم باهم اوکی شدن چند باری میومد در خونه دنبالم باهم میرفتیم بیرون برای شناخت بیشتر این پسر همسایمونم اون چند بار که خواستگارم میومد دنبالم تو کوچه بود مارو میدید ازدواج با خواستگارم بنا به دلایلی جور نشد ولی حسابی خنک شدم از اینکه پسر همسایمون داره همچنان میسوزه هربارم منو بیرون میبینه با اخم نگام میکنه یا زل میزنه بهم حرص میخوره منم خیلی وقته مثل قبل بهش لبخند نمیزنم که اونم بی محل کنه در عوض من سگ محلش میکنم انگار اصلا وجود خارجی نداره یه کیفی میده 🤣🤣🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرجمع دوتاتون چند سالتونه؟

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

من ۱۸ اون ۲۱

خیلی بچه هم نیستی خب چرا اینطوری می‌کنی زشته

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

نیاز به نصیحت تو نیست خودم میدونم با کی خوب رفتار کنم به کی برینم

ماشاالله به تو که اینقدر عاقلی