2777
2789

من بخاطر یه سری مسائل دوران ازدواجم ازس کینه ب دل دارم

و اینکه نشده ی بار برم خونشون احوال مادر پدرمو بپرسه مثلا پدرشوهدم‌احوال میپرسه اون ی جوری میشه

خواهرم خیلی خوبه هربار از خونه باغشون براشون جیزای محلی میفرسته اصلا تشکر نمیکنن مخصوثا مادرشوهرم

حتی ی یار خواهرم خونم بود مادرخواهرشوهرمم اومدن انقدر سرد برخورد کردن ولییی برای فامیلای خودشون حتی غریبم اینجوری نیستن اخه دوست شوهرمن ۷پشت غریبست خودشو نخود آش کرده میگه من براش زن پیدا میکنم الانم ی دختر  پیداشده هی زنگ میزنه مادردوستم کاری داشتین ماهستیم

بخدا خونه باغ همسایم میومد اما خواهرم میگفت نمیومد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتر هست اهمیت ندی 

به خاطر آرامش خودت 

زندگی کن 

بزارش به حال خودش 

میشه یقه ش رو بگیری بگو احوال پدرومادرم رو بپرس؟

میشه دعوا کنی که چرا تشکر نمیکنی ؟؟

میشه بحث راه بندازی که برای فلانی نمی‌خوام دختر پیدا کنی؟؟؟

پس وقتی آرامشت بهم میخوره 

همون بهتر بی تفاوت باشی و رد شی از رفتارش

این مسائل ارزش این رو نداره که اوقات خودت رو تلخ کنی 

زمانی که به این نتیجه برسی که نباید به هر رفتاری واکنش نشون بدی

زندگی قشنگتر میشه

بهتر هست اهمیت ندی به خاطر آرامش خودت زندگی کن بزارش به حال خودش میشه یقه ش رو بگیری بگو احوال پدروم ...

خیلی سختمه زوووورم میاد من مجبورم برم خونه باغ خواهر اون اما اون نمیاد مجبورمممم نمیشه نرم شوهرمو نمیتونم حالی کنم ک

بعد خودشو شیرین میکنه زنگ میزنه مادرشوهرم کاری داشاین ما هستیم انقدر بیگانه دوستع کااااش کااش و ای کاااش میتونستم ب شوهرم بگم  شوهرمم از خداشه شب و روز پیش اونا باشع

خیلی سختمه زوووورم میاد من مجبورم برم خونه باغ خواهر اون اما اون نمیاد مجبورمممم نمیشه نرم شوهرمو نم ...

عزیزم بهت بگم 

این وسط فقط خودت رو خسته میکنی 

آرامش خودت رو بهم میزنی 

رابطه خودت و شوهرت رو کمرنگ می‌کنی 

وگرنه چیزی تغییر نمیکنه 

قرار نیست همه آدمها شبیه هم باشن

ایشون هم این شخصیت رو داره دیگه 

روی کارها و رفتارش زوم نکن