2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید قبل از فروش طلاهات و دادن پول باهاش اتمام حجت میکردی و میگفتی سه دنگشو قطعا میخوای الانم اگه میدونی برات بد نمیشه قهر کن برو چند روز خونه مامانت بگو تو چ ریگی به کفشته که بنام من نمیزنی 

ببین من دارم از این دادگاه میرم اون دادگاه تا بتونم سه دنگ خونه ای که شوهرم با پول درامد من خریده رو بتونم بزنم به نامم قاضیا طرف مرد رو میگیرن نکنین خانومها نکنین کاش میتونستم داد بزنم اینو تا تمام زنها بشنون 

آروم باش بزار خونه رو به اسم خودش سند کنه بعدش برو مهریتو بزار اجرا خونرو توقیف کن نوش جونت

قدم بهش نامردی نکن منم میتونم نامردی کنم مهرمو بذارم اجرا گفت منو تهدید نکن هر غلطی میخوای کن

وزن شروع ۸۰ وزن فعلی ۷۷ وزن هدف ۶۵.

گلم اشتباه کردی تموم شد رفت 

منم ۶۵۰ میلیون دادم بهش اون پراید ۲۰۰ میلیونی به اسمم نکرد 

چند وقت پیشم تا پایی جدایی رفتیم بهم گفت ۲۰۰ میلیون خونه به اسم خودش واسم رهن می‌کنه طلاقم میده تمام اینم حق و حقوقم 

یه مثل قدیمی ها میگفتن یکی به ک وون بچت یکی به وفای شوهرت اعتماد نکن

اولی به خاطر اینکه وقتی میری جایی نگو نههه بچم دیگه جاشو خیس نمیکنه

دومی هم که مشخصه

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

گلم اشتباه کردی تموم شد رفت منم ۶۵۰ میلیون دادم بهش اون پراید ۲۰۰ میلیونی به اسمم نکرد چند وقت پیشم ...

منو تو بدبخت ترینم😭😭😭😭😭😭😭

وزن شروع ۸۰ وزن فعلی ۷۷ وزن هدف ۶۵.
آروم باش بزار خونه رو به اسم خودش سند کنه بعدش برو مهریتو بزار اجرا خونرو توقیف کن نوش جونت

یدونه خونه توقیف نمیشه

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر