2777
2789
عنوان

شوهرم به خاطر را بطه باهام دعوای بدی کرد😟😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1160 بازدید | 54 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر خوب که شوهرت اینقدر برای رابطه باهات ارزش قائلهالان که مردا ب ا سن مبارک رو میکنن سمت زنشون میخ ...

گوهر کمیاب و الماس عقیق رو خوب اومدی مخصوصا اونجا که جلو بچه کوچکشون و مادرشوهر و خواهر شوهر و غیره داد میزد چرا نیومدی من....

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
😑اووف. چه حوصله ای داشتی پامیشدی میومدی خونت دیگه

مادر شوهر و مدر شوهرم از کربلا اومله بودن همه دور هم بودن منم فکر کردن فردا زود میخواد بره سر کار رفت پایین خوابید

خدایا شکرت

گوهر کمیاب و الماس عقیق رو خوب اومدی مخصوصا اونجا که جلو بچه کوچکشون و مادرشوهر و خواهر شوهر و غیره ...

پیش اونا داد نزد من بودم

دخترم تو اتاق بود بعد رفت پایین گریه کرد بابام و مامانم دادن دعوا میکنن

خدایا شکرت

عجبهمون میوه رو پوست کنده از هشت جهت به ماتحت شوهرت فرو میکردی بفهمه دنیا دست کیه

خیلی قلدره زورم بهش نمیرسه عصبی بدخلقه

وزنش دوبرابره منه قدشم بلنده

خدایا شکرت

اسی معلومه که شوهرت عقده ای هس، اس نداده که باهات دعوا راه بندازه، در واقع بهانه ای برا خالی کردن عق ...

اره دلش دعوا میخواست وگرنه اینا بهونه بود واقعا

خدایا شکرت

مادر شوهر و مدر شوهرم از کربلا اومله بودن همه دور هم بودن منم فکر کردن فردا زود میخواد بره سر کار رف ...

من زیاد بی پرده حرف نمیزنم ولی شوهر منم این مدلی بود یسره توقع داشت گاها من هیچ حوصله نداشتم حرف زدیم قرار شد همیشه قبلش مثلا صب بهم بگه در جریان باشم ن خودش اذیت بشه ن من  الان راحتیم دیگه  بهش بگو همیشه قبلش بهت خبر بده توام بدونی 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
خیلی قلدره زورم بهش نمیرسه عصبی بدخلقهوزنش دوبرابره منه قدشم بلنده

ضعیف دیده

حرف زور زد جوابشو بده ولی لجبازی نکن .مرتبکه قلدر

توام بعد دعوا حد و حدود تعیین کن .که دگ نتونه دستوری حرف بزنه 

مگه نه اینکه رابطه باید  برا دو طرف خوشایند باشه