آقای__مفتون مدیر استارتر عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 726 عنوان یه هوای تبریزی بینمون نشه😎😍 153 بازدید | 15 پست سلام، بعد از گرماهای شدیدی که دو هفته قبل تحمل کردیم، این هفته هوای تبریز فوق العاده شده، جوریه که دیگه شب ها نمی تونیم همهی پنجره هارو باز بذاریم. چون واقعا خیییلی خنکه.😎😍😋در ضمن، بُرد تراختور هم که مبارکه.😁😎😍 لاحول و لا قوة الا بالله العلی العظیم 1404/05/21 | 01:24 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
liorin82 عضویت: 1403/01/19 تعداد پست: 858 به به چه عالییییییی✨✨✨ امیدوارم شهر ماهم بشه. ماشالله به تراختور
آقای__مفتون مدیر استارتر عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 726 واقعا دلمون سوخت هم گرممون هم استقلالی هستیم درود بر ادب و بزرگواری شما.امیدوارم هم خنک بشید و هم مجدد پیروزی قسمتتون بشه.🙏🏼🍃 لاحول و لا قوة الا بالله العلی العظیم
hanieyramziyah عضویت: 1399/10/09 تعداد پست: 19596 هوای سردودوس دارم ازگرمامتتفرم تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
sevin_2 عضویت: 1398/12/22 تعداد پست: 7575 درود بر ادب و بزرگواری شما.امیدوارم هم خنک بشید و هم مجدد پیروزی قسمتتون بشه.🙏🏼🍃 سلام و سلامت باشید خواهش میکنم بیشتر مزاح بود 😊ممنونم الکی فقط یه تیم انتخاب کردیم واگرنه زیاد فوتبالی نیستم 🙏🙏
آقای__مفتون مدیر استارتر عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 726 سلام و سلامت باشید خواهش میکنم بیشتر مزاح بود 😊ممنونم الکی فقط یه تیم انتخاب کردیم واگرنه زیاد فوتب ... بنده هم اهل فوتبال نیستم، ولی دیگه عرق ملی و تعصب تیمی رو نمیشه نادیده گرفت.مجدد تشکر.🍃😅🙏🏼🍃 لاحول و لا قوة الا بالله العلی العظیم
sevin_2 عضویت: 1398/12/22 تعداد پست: 7575 بنده هم اهل فوتبال نیستم، ولی دیگه عرق ملی و تعصب تیمی رو نمیشه نادیده گرفت.مجدد تشکر.🍃😅🙏🏼🍃 واقعا همینطوره خواهش می کنم 🙏
آقای__مفتون مدیر استارتر عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 726 هوای سردودوس دارم ازگرمامتتفرم حتما به تبریز یا اردبیل «کوچ» کنید.😁(کوچ رو شوخی کردم. منظور محل زندگی رو تغییر بدین) 🙈 لاحول و لا قوة الا بالله العلی العظیم
hanieyramziyah عضویت: 1399/10/09 تعداد پست: 19596 حتما به تبریز یا اردبیل «کوچ» کنید.😁(کوچ رو شوخی کردم. منظور محل زندگی رو تغییر بدین) 🙈 مامان بزرگم تبریزی هستند بخاطرهمینه اسم تبریز میاد حالم خوب میشه🌹🌹 تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
آقای__مفتون مدیر استارتر عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 726 مامان بزرگم تبریزی هستند بخاطرهمینه اسم تبریز میاد حالم خوب میشه🌹🌹 الله سلامت السین. (خدا سلامتشون کنه) حتما مادربزرگ مهربانی بوده که حس خوبی میگیرید.خدارو شکر.🍃🙏🏼 لاحول و لا قوة الا بالله العلی العظیم
آقای__مفتون مدیر استارتر عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 726 به به چه عالییییییی✨✨✨ امیدوارم شهر ماهم بشه. ماشالله به تراختور سلام، بله کم کم میریم به سمت شهریور، شهر شما هم خنک میشه .یاشاسین.🙏🏼🍃 لاحول و لا قوة الا بالله العلی العظیم
آقای__مفتون مدیر استارتر عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 726 چ خوب همیشه در آرامش و آسایش هموطنام الهی درود بر شما. ممنون، و دعای بجا و خوبی بود.یاشاسین. لاحول و لا قوة الا بالله العلی العظیم
دریا_ممم عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 4489 یاشاسین قوجا تبریز درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.