2777
2789

مغازه بزنی ولی مشتری نیاد نون های ساندویچ بیات بشن خستگی بمونه تو جونت-- با اینکه تمیز ترین و با کیفیت ترین درست میکنی-- بچه ها براش از خدا یه لحظه تو دلتون بخواید موفق بشه تو کارش--حداقل بتونه بدهی هاشو بده --خدا خیرتون بده

امشاالله خدا گشایش ایجاد میکنه 🤍اسکرین شات گرفتم تا سر نماز شبم دعا کنم اگه قابل باشم

ممنون مهربون خداوند به دلت هرچی میخواد بده میشه به اطرافیان هم بگی یه لحظه براش دعای خیر کنن--خیلی براش ناراحتم خدا شاهده از نزدیک دیدم بهترین کیفیت واز همه جا ارزون تر ولی نمیدونم چرا اد مشتری نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هی میگن فست فوت نخرید و نخورید .

واسه امین نمیخریم .

البته کنار مدرسه و اموزشگاهها باشه بهتر فروش میره

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ممنون مهربون خداوند به دلت هرچی میخواد بده میشه به اطرافیان هم بگی یه لحظه براش دعای خیر کنن--خیلی ب ...

اگه مغازه رو تازه زده عادیه . تا مشتری ثابت جذب بشه یخورده زمان میبره .

راستی ساندویچ ها نزدیک مدرسه یا جلوی در کارخونه ها خوب فروش میرنا 

میتونه ببره اونجاها

تو سطح شهر برگه های تبلیغاتی پخش کنه و..

دیدم رستورانایی که کارشون گرفته و خدا رو شکر پول پارو میکنن 

قیمتو کمی ارزون بده و تبلیغ کنه 

الان ما فلافلامونو میریم از چند تا خیابون پایین تر میگیریم با اینکه نزدیکمون خیلی هست 

چون هم قیمت مناسبه هم کیفیتش عالی .