2777
2789

بچها من قبلا وسواس سرنگ داشتم و ایدز بعد که باردار شدم رو شوهرم حساس شدم چون رابطه جنسی نداشتیم فکر کردم نکنه بره رابطه نامشروع برا همین حساس شدم یه بار سر کار تو شرکت پشت تلفن صدای رابطه جنسی شنیدم بعد که با سختی دوربینای شرکت رو دیدم متوجه شدم صدای تاپ تاپ سینی مستخدم بوده بعد یادم افتاد دوسال پیش یه لیوان رژ لبی رو اپن بوده که فکر میکردم رنگ رژش با من فرق داشته یعنی شوهرم کسی رو اورده بعد فهمیدم اشتباه کردم دیگه موبایلشم از اول ازدواج زبر و رو میکردم همش یه شب دم داروخونه دیدم دستش کاندومه بعد دیدم اشتباه دیدم و دستش موبایل بوده خلاصه هر بار یه چیزی و جون شوهرمو بالا اوردم با شکهام مشاوره رفتم گفت وسواس رابطه داری تا اینکه یه شب جلو چشمش رفتن سر کشو کاندوم ها تو خونه و جعبه کاندوم دستم گرفتم روشو خوندم تو دلم اونم نگاه کرد گفت ۲ تا از اینا داریم و من گفتم نمیدونم از اتاق بیرون رفت منم بعدش رفتم بیرون و بعد چند دقیقه گفتم اینارو جاشونو علامت زدم نری سرشون که میفهمم بعد فرداش خونه نبود رفتم سرشون شمردمشون و‌ دیدم از کل سه بسته کاندوم ۹ تاشو استفاده کردیم بهش چیزی نگفتم و بعد ۳ هفته دستش وسط دسشویی کاندوم دیدم و متوجه شدم توهم زدم چون نبود ولی چون وسواس دارم رفتم سر کاندوما و دیدم به جای ۹ تا خیلی بیشتر کم شده بهش گفتم برداشتی رفتی خیانت کردی گفت نه و قسم به بچه و بیا بریم مشاوره تو وسواس داری و از این حرفا شاید شما بگید اشتباه شمردی ولی اخه فقط از یه بسته ۹ تا کم شده بود از بقیه بسته هام یه دونه و ۳ تا خب جمع اینا بیشتر از ۹ تای اولی بود که قبلا شمرده بودم رو بسته ها زده ۱۲ تایی من اصلا یادم نمیاد اون روز مقدار هر بسته  رو از چه عددی کم میکردم بعضا میگم از ۸ شاید کم کردم به جا ۱۲ ولی اخه چرا ۸ مگه مغزم عیب داره الانم نگید میرفت از داروخونه میخرید چون دو نفر تامیک زدن تو نی نی سایت که شوهرمون از خونه کاندوم برداشته ولی اونا مثل من وسواس نبودن و شاید شوهراشون دیدن وسواس نیستن برداشتن نمیدونم حالا شما نظراتتون رو و دلایل اینکه درست میگم یا اشتباه بگید همشم تو هوش مصنوعی میزنه زنم وسواس داره فکر کرده کاندوم برداشتم حالش بده چیکار کنم و از هوش مصنوعی کمک میخواد شاید فکر میکنه من میرم اینارو میخونم و بیخیال خیانتش میشم  به شوهرم گفتم که هوش مصنوعی اشتباه میگه و تو اگر چیزی مینویسی یا دروغتو باور کردی یا دنبال ارامشی که هوش مصنوعی بهت بده و من چرا ت پرتای تورو که این تو مینویسی قبول ندارم ولی اون همچنان از هوش مصنوعی داره کمک میگیره کاش نابود بشه شوهرم ازش بدم میاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اروم باش 🫂🫂🫂 مطمئن باش شوهرت ادم بدی نیست این بارم اشتباه متوجه شدی 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

کاش یکی خلاصه کنه منم بخونم

وسواس فکری داره فکر میکنه همسرش بهش خیانت می‌کنه عزیزم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

وسواس فکری داره فکر میکنه همسرش بهش خیانت می‌کنه عزیزم

خیلی خیلی 

ممنونم🙏🧿

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
خیلی خیلی ممنونم🙏🧿

خواهش عزیز دلم 

مشکل از خودته عزیزم نه شوهرت والا ادم خوبیه بهت پیشنهاد مشاور داده و تو فکرش هست که کمکت کنهبرو پیش ...

خب میخواد به مشاور بگه این دیوونس و منوکاری نکردم و خودشو تبرئه کنه

برا چی دلیلش چیه ما از اون کاندوما استفاده تداشتیم من باردارم و اون چند تا استفاده شده هم مال اوایل عروسیه و الان چندین ماهه باردارم و این اتفاقا  الان وسط بارداریم افتاده

برا چی دلیلش چیه ما از اون کاندوما استفاده تداشتیم من باردارم

اخه عزیز من یه درصد شوهرت بخواد خیانت اون مدلی بهت بکنه نه دستش کجه نه بی پوله 

میره از بیرون میخره بقیشم نیس می‌کنه اصلا تو متوجع نمیشی 

دیگه نمیاد از خونه برداره کع تابلو باشع

برو پیش روانشناس عزیزم بیماری تو

برا چی دلیلش چیه ما از اون کاندوما استفاده تداشتیم من باردارم و اون چند تا استفاده شده هم مال اوایل عروسیه و الان چندین ماهه باردارم و این اتفاقا  الان وسط بارداریم افتاده