2777
2789
عنوان

در عجبم از آقایونی که‌میگن کار نیست

1406 بازدید | 105 پست

نزدیک چهار سال  که عقد بودم شوهرم رفت کار گری تو کارخونه ها درآمدش کم بود ولی ساختیم.بعدیکسال رفتن زیر یک سقف و چله گرفتن و دعا یه مغازه اجازه کرد و لبنیاتی زد جالبه ما از صفر شروع کردیم شوهرم ۳ ونیم صبح پا میشه میره شیر رو از دم گاو داری تازه به تازه بگیره و لبنیات خوب و تازه دست مردن بده اوایلش هم با قسط و وام و قرض گذروندیم هیچ کس کمکمون نکرد شاید بود سه چهار ماهی حتی گوشت تو خونه نداشتیم.ولی برای یه شاگرد مغازه که شوهرم در به در دنبال شاگرده کسی نمیاد.به هر کس که بیکاری میگیم میگن من بیام شاگردی کنم عمرا...خوب پس بشین تا عمرت تباه شه.والاه.بعد میگن چرا افغانی ها انقد وعضشون تو مملکت ما خوب شده خوب اونا زیر هر کاری میرن .تو رو خدا ا یکم‌خودتون رو جمع‌کنید یه مرد اکه بخاد میتونه هرکاری بکنه.الآن خونه و مغازه و ماشين از خودمون داریم خواست که شد شمام همت کنید نترسید شما اراده کنید میتونید

کار ک هس

گاهی جنم کار کردن نیس

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

حق تا ابد

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کار هست ولی تو اینا اراده نیست

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                        «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀               https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

عجب تاپیکی . حرفاتونو باید با طلا نوشت . دقیقا . راست میگین بخدا . جوان تا نصفه های شب بیداره صبح به زور ساعت ۱۱بیدار میشه میگه کار نیست . اصلا هم دنبال کار نمی‌رن مگر اینکه گرسنگی بهشون فشار بیاره 

مشکل شوهر و پدرشوهرمم همینه ک کارگر نیس طرف نمیتونه صبح زود بیدار شه کار هس درسته شاید حقوق کم باشه اما کار هس ولی جوونا اصلا تن ب کار نمیدن مخصوصا ک بخوان 5 6 صبح بیدارشن

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

کار هست ولی تو اینا اراده نیست

بعضی آدما رک باید هول داد.شوهرمن می‌ترسید که بیاد مستقل شه می‌ترسید از کارخونه بیاد بیرون میگفت من اصلا نمیتونم با مردم ارتباط بگیرم الان بیا و ببین

هم خواستن مرد مهمه هم بساز بودن زن همه جا دخترارو به پرتوقعی تشویق میکنن حتی تو مدارس برا دخترا چه پسر چه دختر هی جشن و جایزه تهیه میکنن اینجوری هم عادت میکنه هم فک میکنه اگه این تجملات نباشن زندگیش کمبثد داره