2777
2789

شوهرم باشگاه دوتا ارازل و بی عقلی ک فقط تن گنده میکنن و عقل ندارن ب شوهرم گیردادن سر ی دمپایی اینم دنبال دعوانبوده تا این ک فحش ناموسی داده شوهرم گفته خودتی اون بیشرف با مشت کوبیده تو سر همسرم 

همسرم یک لحظه میگه از دماغم ی مایع شفاف اومد فکر کرد خونه الان ۵ساعت میگذره اورژانس هم گفت اگ سرگیجه و حالت تهوع نداره اشکال نداره اما ی چی شد الان ک رفته دستشویی ببخشید ببخشید دیده لباس زیرش کثیف ولی اصلا خودش نفهمیده میتونه از ضربه باشه از اون بیشعور شکایت کرده با این حساب خیلیا میگن نرو شکایت ولش کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب رفتیم علائم پرسید گفت برین خونه اگ این علائم سرگیج و حالت تهوع داشت بیارین

ببین این اورژانسیا گاها چیزی حالیشون نیست، من آپاندیسم ترکیده بود گفتن برو خونه کروناست! 

اینکه همسر شما ادرار کرده ولی نفهمیده خودش یه علامت هشداره، زنگ بزن لاقل بگو به اورژانس 

ببین این اورژانسیا گاها چیزی حالیشون نیست، من آپاندیسم ترکیده بود گفتن برو خونه کروناست! اینکه همسر ...

زنگ زدم الان گفت احتمالا همون موقع ک ضربه خورده از شدت استرس بود علایم دیگ نداره اشکال نداره 

ادرارش نیست دستشویی دیگش

ببین این اورژانسیا گاها چیزی حالیشون نیست، من آپاندیسم ترکیده بود گفتن برو خونه کروناست! اینکه همسر ...

زنگ زدم الان گفت احتمالا همون موقع ک ضربه خورده از شدت استرس بود علایم دیگ نداره اشکال نداره 

ادرارش نیست دستشویی دیگش

زنگ زدم الان گفت احتمالا همون موقع ک ضربه خورده از شدت استرس بود علایم دیگ نداره اشکال نداره ادرارش ...

پس خیلی امشب بهوش باش تا صبح، چکش کن

ایشالا که صبح سالم و‌سرحال بلند میشه 

زنگ زدم الان گفت احتمالا همون موقع ک ضربه خورده از شدت استرس بود علایم دیگ نداره اشکال نداره ادرارش ...

یعنی مدفوع کرده و خودش نفهمیده؟؟ 

این اصلا خوب نیست کاش نزاری بخوابه برین دکتر

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

یعنی مدفوع کرده و خودش نفهمیده؟؟ این اصلا خوب نیست کاش نزاری بخوابه برین دکتر

خوب میخواستم ببرمش دوباره زنگ زد اورژانس گفت اگ علائم دیگ نداره واس همون لحظه بود تحت فشار عصبی و استرس بوده