2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان یا پلی کیستیک

278 بازدید | 22 پست

سلام من تخمدان پلی کیستیک دارم ولی خیلی زیاد پریود میشم یعنی اصلا عقب نمیندازم، و خیلی وقتا هم جلو می افته.هر 21 روز پریود میشم و 7 روز طول میکشه.کسی هست با این شرایط که باردار شده باشه؟

منم تنیلی دارم هرماه پریودمیشم منتهاحجم خونم کم شده هیچ قرصی نخوردم توماه چهارم اقرامم باردارشدم اللبته بخوام حساب کنم ماه سوم 

فقط وفقط میاده روی کم کردن وزن راه علاجشه 

وخدایی که بشدت کافیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره گلم میشی مطمینا

منم پلی کیستیک بودم و خونریزی هام ده روز بود...دو روز اولم لکه بینی داشتم ..خلاصه چندماه قرص خوردم لکه بینی هام درست شد...بعد اقدام کردم کلا سه ماه تو اقدام بودم باردار شدم.

منم تنیلی دارم هرماه پریودمیشم منتهاحجم خونم کم شده هیچ قرصی نخوردم توماه چهارم اقرامم باردارشدم الل ...

من تنبلی تخمدان دارم۱۴ ماه .دوماه تازه دکترم عوض کردم فهمیده تنبلی دارم.دکتر قبلی گفت مشکلب ندازی.برامم دارو قوی نوشته پیاده روی ام میکنم.یعنی امیدوار باشم ؟کیست گفت نداری

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.
اولین کار اینه که ده درصد وزنتون رو کم کنین. مثلا اگر 60 کیلو هستید 6 کیلو لاغر کنین. هر شب یک ساعت ...

من وزنم خوبه ۱۵۹ قدم ۵۸ وزنمه.چاق نیستم.پریودیامم منظم ولی گفت تنبلی داری.حالا از نظر تغذیهو وورزش این ماه دارم تلاش میکنم ۱۴ ماه منتظرم😔دکتر جدیدم متوجه تنبلی تخمدانم شده

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.

منم تنبلی تخمدان داشتم رفتم باشگاه بعد چند ماه دوازده کیلو کم کردم الان رفتم دکتر گفت کیست پنج و نیم سانتی داری قرص داد الان خیلی ناراحتم 😢تا دوماه بعدش چی میشه

خدیا دلم ی معجزه بزرگ میخواد.....یا امام رضا (ع) خودت ضامن دل منم باش😍😍
من تنبلی تخمدان دارم۱۴ ماه .دوماه تازه دکترم عوض کردم فهمیده تنبلی دارم.دکتر قبلی گفت مشکلب ندازی.بر ...

اره حتما

بمن متفورمین دادنخوردم 

البته من خودم پری میشدماولی حجم خونربزم کمشده بود

فقط اینکه تونستم روزی یساعت پیاده برم ازاخرمردادپیاده روی کردم تاوسزای دی 5/5کم کردم 

اللنم که باردارشدم 

شیرینی جات مرباشکلات بیسکوییت هم گذاشتم کنار

مردادکه رفتم سونوواسم نوشت فولیکدلای ریز

4ماه بعدرفتم ببینم ورزش تاثیرداشته یانه دیدم که فولبکولای ریزبازهست ولی دوتافولیکول سایز18دارم پس باجدیت ورزش کن 

راستی شهریوردمهرفقط ویتامینeخوردم وسلنیوم وزینک وسی 

همینافقط برادوماه 

وخدایی که بشدت کافیست