2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3063031 بازدید | 355317 پست
وای عطا جونم منم دارم الانم گاهی نفسم تنگههههههه

مامان کیانا جان جواب ازمایشت آماده نشد.انشاالله که خوشخبری.منتظر بهترین خبر دنیام در حال حاضر😙😙

خدایا ناامیدم نکردی هیچ وقت الانم مطمنم ناامیدم نمیکنی. خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه.خدایا دل همه ی دوستامو شاد کن. هر بژی کورد❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بچه ات پسره مطمئن باش من خیلی ها را دیدم دور و برم که ویارشون به ماست و خیار و دوغ بوده و پسر داشتن& ...

جاریم همیشه یه ظرف خیار و ماست جلوش بود بچه اش دختر شد

خدایا این ماه نا امیدم نکن  
عزیزم در مورد عکسی که گذاشتم نظرت چیه؟دختره یا پسر؟

دختره 

خدایا آرزوی داشتن بچه رو به دل هیچ زنی نذار...من براتون خدا را آرزومندم...خدایا بچه های همگی رو به پدر و مادرهاشون ببخش...پسرهای قشنگ منم در پناه خودت حفاظت کن🙏🙏🙏🧿🧿

@ثنابانو89‍ عزیزم ان تی چیشد بیا خبر بده از خودت گلم

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *

@مامانهدیه     

@hsh_arvin     

سلام عزیزان

صبح پری تشریفشو آورد خدارو شکر؛عصری میخواستم برم سونو ببینم علت نیومدنش چیه.

ممنونم که به یادم بودید😘😘

ان شاالله ماه دیگه خبرخوش بارداریتونو بشنوم 🙏🏻💖🙏🏻💖

😢🤲🏻یا ربدعای خسته دلان مستجاب کن🤲🏻😢
@مامانهدیه        @hsh_arvin        سلام عزیزان صبح پر ...

😢😢😢😢😢انشاالله دیگه آخرین پری باشه.😔

خدایا ناامیدم نکردی هیچ وقت الانم مطمنم ناامیدم نمیکنی. خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه.خدایا دل همه ی دوستامو شاد کن. هر بژی کورد❤
فردا میشه هفت از دهم اقدامارو شروع میکنم ان شااله  یه شب درمیون تاا بیست سیکل

انشاالله دیگه این ماه با اومدن پهلون کوچولوت به دلت حسابی سورپرایز میشی😍

ممنون عزیزم خدا رو شکر از پریشب که خیلی کم از جام بلند شدم خدا رو شکر هم خونریزیم قطع شده هم ۸۰ درصد ...

خداروشکر خیلی خوشحال شدم.تا میتونی استراحت کن تو ماه های اول تا جای بچه محکم بشه.

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون😊
انشاالله دیگه این ماه با اومدن پهلون کوچولوت به دلت حسابی سورپرایز میشی😍

نسرین جون کاااش خدا این ماه ما رو دوباره مامان کنه

خییلی دوست دارم باردار شم باور میکنی هنوز هیچی نشده یه عالم لباس بارداری خریدم😢

دلم میخواد زود مامان شم باز😭😭