2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3062940 بازدید | 355317 پست
چون انقباض داشتی ۲ ۳ روز جلو زایمان اونم کم بخور هندونه خیلی خوبه برا اینکه زردی نگیره ..زردی و ک ال ...

باشع.میگما من شیاف زدم اون هفته بعدش نزدم طوری نیس؟الانم یکم مخکم تکون میخوردو قلمبه میشد یکم دردم گرفت

اعظم نیاد؟هنوز بچم کوچوله😦😦😦😦

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

ای جاااان😍😍😍😍انشالله به سلامت بیاد تو بغلت عزیزم قدمش پرخیرو برکت باشه....اره شبنم منم عاشق اون ...

چقدر قشنگ توصیفش کردی

ایشالا قسمت همه بشه این لحظه های ناب

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

باش میخورم ببینم چی میشه یبوست خ وحشتناکه اعظم ببخش اما خون میاد 😭 میوه ممنوعه واسم فقط توت فرنگی ...

ساناز تا ميتوني اب بخور

سالاد هم بخور كاهو گوجه خيار 

روغن زيتونم بخورم 

مطمعن باش اينارو بخوري حل ميشه يبوستت

نزدیک شدی شبنم دیگه چیزی نمونده هااا😊

اره.آخراشه.وای غزال دوباره یکم پیش قلمبه شدو تکون خورد دردم گرفت.خدا کنه ۲هفته رو صبر کنه

یعنی تا مرز سکته رو میرمو میام😥

سلام بچه ها حالتون چطوره ؟ ان شاءالله که هیج منتظری دیگه توی تاپیک نمونده و همه به آرزوهای قشنگشون ...

سلام اعظم جون خوبی عزیزم؟گل دخترت گل پسرت خوب هستن؟آقا پسرت الان چندماهشه؟

خیلی خوشحال میشم وقتی دوباره میاید وبه تا پیک سرمیزنید 🥰❤من رو یادت هست اعظم ؟😉

این ماه اقدام داشتم برام دعا کن عزیزم

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
سلام شبنم حتمن بخور هنوزم دیرنی دوهفته تازایمانت نونده من موقع دخترام نخوردم میگفتم چرته دوستم خورد ...

سلام عزیزم .آخه اون هفته ۳شنبه انقباض داشتم

یکم پیشم قلمبه شدو تکون میخورد یکم دردم گرفت

میترسم.البته دردش خ کمه ها ولی باز میترسم یهو بپره بیرون😥😥

میترسم کاسنی بخورم یباره بشه

چقدر قشنگ توصیفش کردی ایشالا قسمت همه بشه این لحظه های ناب

عزیز لینک رژیم رو برام میفرستی؟

ممنونم

تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ من معجزه خدا رو با تماااام وجودم درک کردم....امام رضاجااانم یک عمر مدیونتم😭خیلی منو شرمنده کردی اقا جااانم😭 خدایا امیدم به خودته.‌‌‌.. صلاحم رو میدونی...تقدیر و سرنوشت من هر چ هست مطمنم بهترینه‌‌‌... من تو مسیر زندگیم فهمیدم فقط تو باید بخوای و من در برابر خواست تو عاجززززتررررینم.‌‌‌.. اللهم صل علی محمد و ال محمد.         خدایا هیچ بنده ایی رو با انتظار کشیدن برای داشتن فرزند امتحان نکن خیلی امتحان سختیه😭
عزیز لینک رژیم رو برام میفرستی؟ ممنونم

من بلد نیستم🙊

من بلد نیستم🙊

تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ من معجزه خدا رو با تماااام وجودم درک کردم....امام رضاجااانم یک عمر مدیونتم😭خیلی منو شرمنده کردی اقا جااانم😭 خدایا امیدم به خودته.‌‌‌.. صلاحم رو میدونی...تقدیر و سرنوشت من هر چ هست مطمنم بهترینه‌‌‌... من تو مسیر زندگیم فهمیدم فقط تو باید بخوای و من در برابر خواست تو عاجززززتررررینم.‌‌‌.. اللهم صل علی محمد و ال محمد.         خدایا هیچ بنده ایی رو با انتظار کشیدن برای داشتن فرزند امتحان نکن خیلی امتحان سختیه😭

😭😭😭😭😭😭😭 همش توی خونه تنهام نه کاری نه سرگرمی نه حوصله دارم برم خونه اینو اون نه دلم میخواد اصن برم از خونه بیرون تمام فکرو ذهنم چند ماهه شده بچه درست همون موقع که همه بدبختیامون حل شد و با شوهرم تصمیم گرفتیم اقدام کنیم یهو تنبلی تخمدان گرفتم تو۲۰ سالگی حالم خیلی داغونه دکتر رفتم دارو خوردم رازیانه خوردم دعا کردم التماس کردم مشهد رفتم به آقا التماس کردم حسرت به دلم نزاره حالا عوض اینک یذره بهتر بشم تازه بدتر شدم بیست روزه از پریودم میگذره ۴ تا پروژسترون زدم یه هفته پیش هنوز خبری نیست آزمایش و بی بی هم منفی😓😓😓😓از خودم بدم میاد چرا باید اینجور باشم امیدمو زود از دست میدم طاقت و صبرم کمه الان کلی روزه نماز نخوندم دعا نکردم ولی ناراحتم دوست دارم منم بچه دار بشم از اول نامزدی و عقد تو نوجوونی افتادم تو دردسر زندگی مشترک و حرف و نقل و استرس حالا که یکم زندگیم افتاده توقلتک اینجوری خدا جوابمو میده😭😭😭😭تازه علاوه بر اینا مشکلات خانوادگی هم داریم دائم با مامان و بابام یا بحث داریم یا دلخوری یروز نیست که مثل آدم من زندگی کنم همش باید دلهره و نگرانی یچیز تو سرم باشه....توروبخدا برام دعا کنید اجرتون با امام حسین میگن دعای بقیه خیلی گیراست دعای مادر هم گیراست ولی روم نمیشه بهشون بگم دعام کنن میترسم بفهمن که مشکل دارم😔

صدای خنده ی خدارامیشنوی؟!دعاهایت را شنیده🤲و به آنچه محال میپنداری میخندد🙂
ن خبلی خوبه تعجب میکنم از نکرد ولی مرتب بخور تا یبوست نشی میوه تابستونه خیلی خوبه مث انجیر و انگور ز ...

شما برای ترک پوستی چی استفاده کردین ؟

@امیدوار4873  

@jigar_shosho  

@شیما399  

@ftm0210  

من میخواستم اینو سفارش بدم کره رفع ترک پالمرز Cocoa Butter 

ولی حاملگی قبلی ماستلا استفاده کردم خوب بود

حالا نمیدونم اصلش باشه یا نه 

😭😭😭😭😭😭😭 همش توی خونه تنهام نه کاری نه سرگرمی نه حوصله دارم برم خونه اینو اون نه دلم میخواد اص ...

عزیزدلم الان هیچ مشکلی نیست که حل نشه نگران نباش چند نکته بهت میگم که توباروریت کمکت میکنه ....

فقط جدی بگیر وعمل کن بهش تا اثرش رو ببینی...

اول از همه از افسردگی واسترس واظطراب بیا بیرون میدونم سخته آدم مشکلات داره همه دارن وبایدبه آینده امیدواربود روزهای خوب توراهه ....ازاین استرس فاصله بگیر چندماهیی آرامش خودت رو حفظ کن وشاد زندگی کن حتی شده دورازهمه ....

دوم اینکه برو داروخونه قرص ویتاگنوس بخر دوبسته میشه ۲۰ هزارتومن ولی معجزه میکنه ...‌دوبسته کیت تخمک گذاری بخر بیا خونه شروع کن روزی ۲ عدد یدونه صبح ناشتا یه دونه آخرشب قرص ویتاگنوس رو بخور تا زمانی که پریود بشی وهمچنان ادامه بده تا تخمک گذاریت....بعد پریودت کیت بزار دستور عملش توجعبش نوشته هر زمان دوخط هم رنگ شد هرشب برو اقدام تا ۵شب ...

تودوران پریودیت گرمی بخور نه زیاد درحد تعادل ....

شکمت رو با روغن سیاهدونه هرشب تا تخمک گذاری ماساژ بده وبا شال ببند ...روغن سیاهدونه عطاری داره...

اصلا سردی نخور توپریود میوه تعطیل فقط موز وخرما ....

حموم اصلا نرو به هیچ عنوان ‌....

هر روز دمنوش دارچین وزنجبیل بخور با خرما ‌‌‌...

اگه به این توصیه های من گوش کنی بعد شروع قرص پریود میشی وبعد پریود به امید وکمک خدا باردار ....مطمئن باش جواب میگیری امیدت بخدا باشه عزیزم ❤🤲🏻

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
😭😭😭😭😭😭😭 همش توی خونه تنهام نه کاری نه سرگرمی نه حوصله دارم برم خونه اینو اون نه دلم میخواد اص ...

عزیزم از پیاده روی وکاهش وزن عافل نشو حداقل روزی2ساعت پیاده ردی سریع

داروی تنبلی فقط ورزش وپیاده رویه