2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3062963 بازدید | 355317 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بله عزیزم کلا علائم زیاد داشتم تو هم ب علائم بدنت دقت کن  آره مطالب زیاده تا جایی ک میتونی تاپ ...

ببين هر ماه علائم ندارم من 

مثلا پارسال يادمه رفتم سونو فولي ٢١ داشتم همه چي خوب بود ولي نه ترشح داشتم نه درد 

يه ماهي هم مثله ماه پيش نه عسل و سياه دونه خوردم نه ويتاينراي كيوتن نه ورزش هيچي ولي روز ١٣ ازاد شد و كلي ترشح و درد تخمدان داشتم!!! 

رو بدنم اعتباري نيست😂 

تو نظرت اينه قبل از اينكه تخمك ازاد بشه بايد نزديكي داشت درسته؟

نه يه گل دختر دارم  پارسال تير شروع به اقدام كردمً بعد چند ماه تلاش بي فايده ديدم لوله ام بسته ...

عزیزم من کاملشو تو‌ هشتک رژیم نوشتم اونجا بخونی بهتره 

اره قبل از ازاد سازی بود 

باید این چند وقت کیت استفاده میکردی تا بدنت دستت بیاد که کی ازاد میکنه 

حالا به نظر من وقتی کیت خط پایینی پررنگ تر از بالایی شد یه سونو بده و بعد اقدام هاتو شروع کن 

بعد شنیدم بعد عکس رنگی احتمال بارداری خیلی زیاد میشه امیدوتر باش

مبارک باشه عزیزم انشالله بارداری سالم و راحتی داشته باشی و نینیو سالم بغل بگیریش❤😍 اگر ۵هفته تمام ...

مرسی عزیز دلم ایشالله توام نی نی تو سالم و صحیح بغل بگیری خیلی حس خوبیه 😍 دیروز رفتم دکتر گفت 5 هفته هستی 

ببين هر ماه علائم ندارم من  مثلا پارسال يادمه رفتم سونو فولي ٢١ داشتم همه چي خوب بود ولي نه تر ...

چون اولین تجربه کیت زدنته اینجوری استرسی شدی 

بدنت داره گولت میزنه خیلی مراقب باش😂😂

بله عزیزم اقدامها باید قبل تخمکگذاری انجام بشه چون بعدش تخمک غیر قابل نفوذ برا اسپرم میشه باید اسپرمها تو لوله منتظر تخمک بمونن و فاصله اقدام با تخمکگذاری باید کم باشه بطور مثال یک روز مونده ب تخمکگذاری ی اقدام و فرداش هم ی اقدام 

خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏
ببين هر ماه علائم ندارم من  مثلا پارسال يادمه رفتم سونو فولي ٢١ داشتم همه چي خوب بود ولي نه تر ...

ببین نظر منم اقدام قبل از ازاد سازی تخمک ،البته اینو چون خیلی جاها خوندم و دکترا گفتن میگم 

البته خیلی زودتر نه که دیگه اسپرم y از بین بره

مرسی عزیز دلم ایشالله توام نی نی تو سالم و صحیح بغل بگیری خیلی حس خوبیه 😍 دیروز رفتم دکتر گفت 5 هفت ...

خیلی ممنون عزیزم انشالله قسمت همه منتظرا بشه این حسو حال عالی🙏

خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏
عزیزم من کاملشو تو‌ هشتک رژیم نوشتم اونجا بخونی بهتره  اره قبل از ازاد سازی بود  باید ای ...

يه سونو امروز دادم 

تو اين كرونا با بچه واقعا سختمه باز برم بيرون... 

باشه ميخونم مممون 

چنتا اقدام داشتي شما؟؟؟

كيت ميزدم ولي مارك مكس بود هميشه منفي ميشد حتي زماني كه سونو ميگفت تخمك گذاري دارم مديكور هم گيرم نميومد تا اينكه چند روز پيش از ديجي كالا گرفتم

يه سونو امروز دادم  تو اين كرونا با بچه واقعا سختمه باز برم بيرون...  باشه ميخونم مممون& ...

خوب سونو امروزتو زود رفتی 

من ۱۲ساعت بعد از اوج کیت یه اقدام داشتم ،یه اقدامم ۱۲ساعت بعد از اقدام اول

۴،۵ساعت بعد از اوج کیت هم سونو دادم که فولی چپ داشتم با سایز ۱۷ 

خوب سونو امروزتو زود رفتی  من ۱۲ساعت بعد از اوج کیت یه اقدام داشتم ،یه اقدامم ۱۲ساعت بعد از&nb ...

👍👍👍👍

دقيقا مثله اعظم بوده اقدام شما هم 

خدا حفظش كنه كوچولوت رو 

ممنونم ازت بابته راهنماييا😙

انشالله  نميدونم متاسفانه اولين ماه استفاده از كيته

سلام عزیزم خوبی بزار یه راهنماییت کنم چون تواین 5ماه کل نی نی سایت و بالا پایین کردم هرکاری ک فکرشو کنی کردم ببین سه ماه اول اقدام کردم نتیجه نگرفتم البته اول دکتر رفته بودم آزمایشات و سونو انجام داده بودم و هیچ مشکلی نداشتم تواین سه ماه عسل و سیاهدانه مصرف کردم تخم هویج مصرف کردم معجون درس میکردم خیلی کارا یعنی خیلی بد بود دیدم سه ماه گذشت و بی نتیجه بودم ماه چهارم ب شوهرم گفتم حتما حتما باید آزمایش بدی ک فهمیدیم کلاس a شوهرم خیلی خیلی کمه پاشدم رفتم جنسینگو و کلی چیزای دیگ از عطاری گرفتم خودمم رفتم سونو گفت یه کوچولو تنبلی داری فک کن من اگ ب فکر 5 ماه پیش ک مشکلی نبود میموندم نمیدونستم یه کوچولو تنبلی دارم گفت اگ نتیجه نگرفتی ماه دیگ کلومفین مصرف کن ماه چهارم نتیجه نگرفتیم ماه پنجم قرص فرتیل اید برای شوهرم سفارش دادم آوردن خودمم کلومفین مصرف کردم روز 14 رفتم سونو گفت فولی 25داری بقیه 20.19هستن اومدم نی نی سایت دیدم براساس تجربه ها گفتن فولی 25 نهایت یک روز یا دوروز دیگ آزاد میشه  اینم بگم منم ماه های پیش از کیت استفاده میکردم ولی برای اینکه نتیجه بگیرم سونو رفتم من از فردای روز سونو اقدام کردم ب مدت سه روز ک آخرین روز توی برنامه روز تخمک گذاریم میشد من اونشب ساعت 1 اقدام کردم ک 5 صبح با یه درد شدید بیدار شدم دست میزدم ب زیر شکمم انگار یه چیزی باد کرده بود ورم کرده بود درد داشتم فرداش خوب شدم دیگ اقدام نداشتم اینم بگم روز ۲۱سیکلمم کیت گرفتم اتفاقی اومدم گذاشتم دیدم مثبته فرداش اقدام کردم دیگ اقدام نکردم ک دیدم دوهفتس نفخ شدید دارم و خود سینم درد میکنه ن نوکش دیدم کم کم داره سفت میشه موندم۵ روز مونده بود ب موعدم بی بی گذاشتم هاله انداخت اینم بگم من ماه پنجم از قانون جذبم استفاده کردم و احساس ناامیدی نداشتم و باور داشتم ک این ماه مادر میشم ایشالله توام نتیجه بگیری انتظار سخته 5ماه تموم گریه میکردم فقط هرچقد میگذشت ترسم بیشتر میشد ولی ماه آخر ب خودم قول دادم تلاش کنم برای چیزی ک میخوام ن غصه بخورم اینم بگم ک من این ماه اصن ترشح نداشتم همش میگفتم شاید تخمکم آزاد نشده