2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3063039 بازدید | 355317 پست
شبنم جون منم اوایل حرکت کردناش، فقط اون زیر میرا حس میکردم فقط ب مثانه م لگد میزد تازه ی هفته ده روز ...

سلام خوبی عزیزم هستی؟ 

من الان چندین بار سونو رفتم تابحال هیچ چیز از کیست نبود و نداشتم فقط یکبار بخاطر کلومیفن داشتم که با پرییودی رفع شده، این سونوگرافی اولین بار بود رفتم خودش گفت خوبه روز 15 همینجوری سونو دادم گفت مایع آزاد هست و چیز دیگه نمیبینه اما تو آزمایش یه چیز دیگه نوشته میتونی بفهمی دقیق چیه جلو اون دوتا علامت سوال هیت یعنی چی؟ من تو نت خوندم کیست درمونید مادرزادی و خود بخود بوجود نمیاد و باید عمل بشه، آخه این کجا بود یا تشخیص دکتره غلطه 

بلاخره اومدی پسر گلم 😍مامان خیلی منتظرت بودم عزیزم 😍😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررررررررت خیلی دوستت دارم ممنونم از هدیه ات سلامت برسون بهم الهی آمین 🙏
سلام صبا جون مرسی عزیزم آره خدا لطف شو شامل حالمون کرد انشالله قسمت همه آرزومندها🙏

دریا جون توروخدا جوابمو بده نگرانم، باید یکبار دیگه برم سونو ولی اون دکتر که خیلی قبولش دارم نوبت نمیده 

بلاخره اومدی پسر گلم 😍مامان خیلی منتظرت بودم عزیزم 😍😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررررررررت خیلی دوستت دارم ممنونم از هدیه ات سلامت برسون بهم الهی آمین 🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خوبی عزیزم هستی؟  من الان چندین بار سونو رفتم تابحال هیچ چیز از کیست نبود و نداشتم فقط یک ...

@مامان_مهرسا_کارن

میشه اعظم جونو صدا کنی

اومدم بگم من کسی هستم که از ۵سالگی بهم فهوندن پسر خوبه و دختر خوب نیست(نه اینکه بده)

به ۱۴سالگی رسیدم مستانه و دیوانه وار عاشششششق پسر شدم و آرزوی داشتن پسر رو از همون موقع داشتم.

گذشت یه سری اتفاقا تو زندگیم افتاد که به ته ناامیدی رسیدم و برای خودم پسرم رو انگیزه دوباره زندگی کردن کردم.

۵سال ازدواج کردم

از وقتی که تصمیم گرفتم بچه داربشم اومدم گفتم بذار خدا رو تو رودربایسی بذارم از یک سال قبل بچه دار شدنم انواع چله ها و نذورات رو شروع کردم. خودم وشوهرم هررررررشب تا زیارت عاشورا نمیخوندیم نمیخوابیدیم.چله یاودوود.چله ۱۴ آیت الکرسی.چله بسم الله.ختم قران.صلوات و اذکار مختلف که کلا حسابش از دستم دررفته به میلیارد میرسید.

از ۹ماه قبل اقدام شروع کردم مسخره بازیای تغذیه ۹ماه کوفت میخوردم.شوهرم ازمن بدتر.

ماهی راحت ۲۰۰تومن آشغال از عطاری و ۵۰۰تومن قرص تقویتی و سلن و ای و سی و ...

ساعت دقیق تخمک گذاریمم میدونستم.

۶ماه منتظر بودم.

لحظه ایی که فکرشو هم نمیکردم خدا بهم هدیه داد.

اما نه اونی که ازش خواستمو.

دوستان اینجا کمی از دلشکستم خبر داشتن اما فقط خدا میدونه چی بمن گذشت.

بگذریم اومدم به عنوان کسی که با جووووونش پسر خواستم و همه کار واسه داشتنش کرد بگم

به خدایی که انسان رو آفرید قسم با گوشت و پوست و استخوانم آیه ۴۹ سوره شوری رو درک کردم که تنهاو تنها و تنها چیزی که بچه منو شما رو تعیین میکنه خداس.

شما فکر میکنید دارید تلاش میکنید که به خواستتون برسید اما این توهم منو شماست برنامه ریزی  که اون بالاس فقط داره بالبخند بهتون نگاه میکنه.

انقدر الکی دنیا رو تنگ نکنید برا خودتون

کاری که من باخودم کردم رو تکرار نکنید

نه تخمک گذاری

نه تغدیه 

نه اسپرم 

نه جدول

هیچ کدوم یک درصد درست نیست

اگرم مواردی درست دراومده چون اتفاقی با خواست خدا یکی شده.

فقط و فقط و فقط خدا.

ببخشید زیاد حرف زدم.

امیدوارم تونسته باشم از درسی که گرفتم به شماهم انتقال بدم

خدایا تا لحظه مرگم سایه ی پدرومادرمو رو سرم نگه دار.

خانم های گل یه چند تا سوال دارم از همه ی کسایی که اطلاعات دارن خواهش میکنم..جواب منو بدین حتی اگر گفته هاتون مث هم دیگه باشه...

۱.اول از همه بهم بگین زن چه چیز هایی باید استفاده کنه بیشتر وچه چیز هایی نباید استفاده کنه واسه پسر؟؟؟؟

۲.اونایی که بچه هاتون پسره از اولین اقدام هایی که برای همسرتون انجام دادین شامل ازمایش ورژیم ووو....‌.واسم کامل توضیح بدین ممنون میشم جوابمو تک تکتون بدین...

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار
سلام خوبی عزیزم هستی؟  من الان چندین بار سونو رفتم تابحال هیچ چیز از کیست نبود و نداشتم فقط یک ...

سلام تبسم جون مرسی عزیزم شما خوبی؟

دکتر سنو علامت سوال رو ک گذاشته ینی خودشم کاملا مطمئن نیست ک تشخیصش درسته ی حدسی زده

شما خونریزی غیر طبیعی داری؟؟؟ بین دو پریود خونریزی میبینی؟؟ درد کمر و درد ناحیه شکم چطور؟؟ اگ خدای نکرده یکی از اینا رو داشتی باید شک کنی ولی اگ نداری بنظر من ی سنوی دیگه برو ببین اون چی میگه انشالله ک چیز مهمی نیست

ولی من ی حدسی میزنم احتمال میدم اون چیز شبیه ب کیست ک مشاهده شده مربوط ب سقط یکماه پیشت باشه بازم دقیق نمیشه گفت ولی حتما ی سنو معتبر دیگه برو بیشتر بررسی کنه

خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏
اومدم بگم من کسی هستم که از ۵سالگی بهم فهوندن پسر خوبه و دختر خوب نیست(نه اینکه بده) به ۱۴سالگی رسی ...

اون که صد البت..

بچتون دختره؟؟؟

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار
دریا جون توروخدا جوابمو بده نگرانم، باید یکبار دیگه برم سونو ولی اون دکتر که خیلی قبولش دارم نوبت نم ...

الهی فدات بشم نگران نباش 

همون دکتری ک گفتی سنش هم بالاست نوبت نمیده؟ 

آره سنو یکبار دیگه لازمه ولی دکترت نوبت هم نداد زیاد اهمیت نده مهم سنوئه

خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏
سلام تبسم جون مرسی عزیزم شما خوبی؟ دکتر سنو علامت سوال رو ک گذاشته ینی خودشم کاملا مطمئن نیست ک تشخ ...

آره دریا جون من این ماه که بازم بارداری شیمیایی شد چیز بزرگ ازم دفع نشد فقط خونریزی لخته لخته و شدید ولی ماه قبل فروردین یه چیز بزرگ دفع شد حتما اونه نمیدونم خلاصه خیلی نگرانم خیلی دوباره کی برم مشخص بشه؟ امروز 15 سیکلم 

اون که صد البت.. بچتون دختره؟؟؟

منم از این صد البته ها زیاد میگفتم اما کامل درکش نکرده بودم.

بله دختره.

و برای دومی جز توکل هیچ کاری نخواهم کرد.

دیگم جنسیت برام مهم نیست

خدایا تا لحظه مرگم سایه ی پدرومادرمو رو سرم نگه دار.
الهی فدات بشم نگران نباش  همون دکتری ک گفتی سنش هم بالاست نوبت نمیده؟  آره سنو یکبار دیگ ...

اون که تعطیلات نیست ولی یه سونوگرافی هست عالیه میخوام برم پیش اون کارش عالیه نمیدونم امیدوارم بتونم نوبت بگیرم کی برم هر وقت برم میشه؟؟؟ 

گفتم خدا قهرش گرفت محرک خوردم بدبخت شدم 😭آخه تو نت کیست درموئید رو بد نوشته 😭

شیوا جان عالی عالی عالی هرچی بگم باز کمه خیلی عالی صدرصد بچه ت پسر میشه‌‌.‌.خیلی خوبه همه چیز خدا رو ...

طبق چیزایی که دیده بودم که دفع کردم به د

دلبندای من بند بند وجودتون را به خدایی میسپارم که بیشتر از من هوایتان را دارد😍😍😍واسه بار دوم دارم مادر میشم😍یه دختر یازده ماهه دارم و دوبارت یه مهمون ناخونده دارم تو دلم😍🌹😍که با تمام وجودم پذیرای وجودشم😍😘❤️
الهی فدات بشم نگران نباش  همون دکتری ک گفتی سنش هم بالاست نوبت نمیده؟  آره سنو یکبار دیگ ...

خدا نکنه ولی خیلی حالم بده امروز با زنداداشم دوتایی رفتیم سونو گفت صد در صد پسره خیلی خوشحال شد بچه دومشه پسر اولشم 3 سالشه، اگر منم تو عید واسم میموند الان چهار ماهم بود 😭😭😭😭یه لحظه دلم گرفت گفتم خدایااااا ااااا 

اینقدر ذوق کرد بازم پسره