2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3063039 بازدید | 355317 پست
تا وقتب پر رنگ بشه و باز کم رنگ بشه ادامه میدین.  ادرار دوم صبح

ممنونم 

میشه برا باردار شدنم یه صلوات بفرستین بعد چهار سال انتظار و زخم زبونا دعا کنین باردار بشم حال دلم خرابه 
سلام بچه ها من باردارم هفت هفته هستم،پریروز رفتم بهداشت فشارم ۱۲ و هفت دهم رو ۹ بود ماما خیلی ترسوند ...

سلام عزیزم 

نگران نباش 

منم همیشه فشارم بالا بود تا رو 13 

تحت نظر دکتر باش 

بهداشت نری بهتره ...

ان شالله صدای قلبشم میشنوی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام عزیزم  نگران نباش  منم همیشه فشارم بالا بود تا رو 13  تحت نظر دکتر باش  ...

شما از ماه چندم فشارتون بالا بود؟اتفاقا قصد دارم دیگ بهداشت نرم،خیلی نگرانم کردن،آره تحت نظر متحصصم

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
شما از ماه چندم فشارتون بالا بود؟اتفاقا قصد دارم دیگ بهداشت نرم،خیلی نگرانم کردن،آره تحت نظر متحصصم

فشار ۱۲ کی باباست فشار پایین ۹ جای خطر نیست که بهداشت همش میترسونه فقط کمتر نمک بخور عزیزم  من که نرفتم پیش دکتر همم نرفت فقط ازمایشات فکس کردم واسش

بچه ها من در مورد بالا بودن فشار گفتم هرکی اطلاع داره راهنمایی کنه ممنون میشم😘

عزیزم با توجه به هفتت که پایینه ،فشارت بالاعه 

نمک اصلا نخور 

بدون نمک غذا درست کن برا خودت 

و فشارت باید مرتب چک بشه ،من الان که شش ماهمه فشارم روی 12 هست شما نباید انقدر باشه ،رفتی دکتر حتما پیگیر باش که باید چکار کنی ،

شما بای هر وقتی ازمایش ادرار 24 ساعته هم بدید که ی وقت با دفع پروتئین نباشه ،و چک کن ورم نداشته باشی تو دست و پات

فدات اعظم جان انشالله ممنون ما هم دست کمی از خودت خیلی هیجان داربم  واسه ی دیدن کاکل پسرت خدا ح ...

عزیزمی😀😘😘😘😘

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان

شیوا جان عالی عالی عالی هرچی بگم باز کمه خیلی عالی صدرصد بچه ت پسر میشه‌‌.‌.خیلی خوبه همه چیز خدا رو شکر ..علت سقط شاید تخمک ضعیف خودت باشه ۳ ماه خودت تقویت کن مرتب مولتی ویتامین بخور ویتانین تی کیوتن خیلی خوبه برات انشالله تکرار نشه ازمایش چکاب کامل انعقاد خون هم بده ک خیالت راحت بشه

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان
جدا من واسه ی دخترم رو سیزده بود اکثرا البته بعد ۳ ماه مگه فشار طبیعی ۱۲ رو ۸ نیست 

برای خانم معمولی شاید طبیعی باشه ولی خانم باردار نه ،طبیعی نیست و بالاعه ،هرچی هفته ها بالا برن فشار هم بالا میره

سلاااام ع اینجاهم هستی 😍😍😍😜

سلام ارهههه 😛اینجا هم خیلیییی خوبه همه فعالن اخه 😜خیلی تخصصی حرف میزنن واسه

دور هم جمع بشن یکی دوتاشون‌میتونن مطب بزنن زنان و زایمان و نازایی 😅 به خداااا☺️

من ریخته ام در رگ تو شیره جان    هی چرخی بزن در من و دل را بتکان    این هم نفسی چ حس  حالی دارد     در پیکر من دو قلب دارد ضربان     
دستت در نکنه جیگر جان ممنونم ات . اون یکی سوالامو میدونی آیا که جواب بدی . الان دفتر گذاشتم جلوم از ...

کدوم سوال عزیزم

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

انشالله کمتر ۲۴ ساعت دیگه مونده خودمون هم هنوز باورمون نمیشه قراره بیاد مهرسا بیشتر همه هیجان داره

اعظم نینیم هنوز زیر نافه؟من حرکاتشو زیر حس میکنما

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙