2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3063039 بازدید | 355317 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کدوم سوال عزیزم

من تاپیکی که برای کیت باشه پیدا نکردم 

چیزایی که خودم خوندم اینه که اقدام من باید قبل ازادسازی و تخمک گذاری انجام بشه , یعنی کیت که ب اوج رسید بازم چند ساعت بعدش تست کنم ب محص اینکه کمرنگ شد اقدام کنم یا اینکه ی 24ساعت قبلش ،درسته؟ فقط روز ی که کیت استفاده کنم و نمیدونم پریودیم داره بهم میریزه، تازه شاغلم هستم ، ۱۲روز من وسط هفته دیگه میفته در طول روز نمیتونم کاری کنم، چند ساعت وقت هست برای اقدام؟

من ریخته ام در رگ تو شیره جان    هی چرخی بزن در من و دل را بتکان    این هم نفسی چ حس  حالی دارد     در پیکر من دو قلب دارد ضربان     

[QUOTE=139541796]خربزه گرمیه.من صبحاهمیشه چایی میخوردم ولی الان بلندمیشم دمنوش دارچین یادمنوش زنجفیل یادمنوش اویشن ب ...[/QUOTE😁😁😉

من ریخته ام در رگ تو شیره جان    هی چرخی بزن در من و دل را بتکان    این هم نفسی چ حس  حالی دارد     در پیکر من دو قلب دارد ضربان     
مرسی عزیزدلم‌همچنین شما اره چون به دکتر گفتم من نمیفهمم قشنگ نشونم داد  بچه ارومیم بود تکون ن ...

دکتر سنوگرافی ک من رفتم آقا بود خجالت می‌کشیدم بگم نشونم بده 😕

خدا برات حفظش کنه کوچولوتو🙏

خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏
از بچه های ۷ماه پیش کسی هست هنوز؟

سلام صبا جون خوبی عزیزم؟ چرا دیگه نیومدی تاپیک؟؟ 

دیگه ب سلامتی آخرای بارداری رسیدی و خیلی زود انشالله نینی رو بغل میگیری😍😍

خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏
باورم نمیشه بعد 3 ماه ناامید شدم دنبال این چیزام  شوهرم بفهمه دعوام میکنه 😭😭

عزیز دلم بعد ۳ ماه 

توروخدا مثل من عجله نکنید به خدا طبیعی میشی 

واسه چی بری دنبال میکرو 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
فرشته جون ببخشید با کاربری قدیم صدات زدم آخی الهی بمیرم برات خیلی ناراحت شدم بخدا انشاءالله جاش پرم ...

اره اما نموند دیگه الان یه دخمل شیطون دارم ان شالله سال اینده بعد تولد ۲سالگیش جدولم چند ماه پشت هم ابی اونموقع اقدام میکنم دعا کن خدا حاجت دلمو بده باورت میشه بجز همین خواستم چیز دیگه ای از خدا نمیخوام... همش فکر میکنم  جزء ارزوهای دست نیافتنی محسوب مبشه 

باخودم میگم خدا جوون میشه به منم یه پسر ناناز عطا کنی....

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار

از همه کسایی که این مدت پیام دادن معذرت خواهی میکنم.

اصلا نی نی سایت نمیومدم.

راستش حوصله حرفای اینجا رو نداشتم.

اومدم فقط یه سری حرفا رو بگم شاید به درد بعضی از دوستان بخوره

خدایا تا لحظه مرگم سایه ی پدرومادرمو رو سرم نگه دار.
اعظم نینیم هنوز زیر نافه؟من حرکاتشو زیر حس میکنما

شبنم جون منم اوایل حرکت کردناش، فقط اون زیر میرا حس میکردم فقط ب مثانه م لگد میزد تازه ی هفته ده روز میشه اومده کمی بالاتر البته بازم پایین رحمم حرکت می‌کنه و ب مثانه م لگد میزنه جوری ک یهو ی لحظه احساس درد میکنم  اینا طبیعیه 

سلام صبا جون خوبی عزیزم؟ چرا دیگه نیومدی تاپیک؟؟  دیگه ب سلامتی آخرای بارداری رسیدی و خیلی زود ...

سلام..مبارک باشه خدا بلاخره به آرزوت رسوندت

خدایا تا لحظه مرگم سایه ی پدرومادرمو رو سرم نگه دار.
سلام..مبارک باشه خدا بلاخره به آرزوت رسوندت

سلام صبا جون مرسی عزیزم آره خدا لطف شو شامل حالمون کرد انشالله قسمت همه آرزومندها🙏