2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3062993 بازدید | 355317 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

انشالله کمتر ۲۴ ساعت دیگه مونده خودمون هم هنوز باورمون نمیشه قراره بیاد مهرسا بیشتر همه هیجان داره

عزیزدلم ایشالا بسلامتی بیادبغلت اعظمی جون خدا واست نگهشون داره 

ما را منتظر نزاریاااا

آنیا والند جگرگوشه هام عاشقتونم💋💋💋
عزیزدلم ایشالا بسلامتی بیادبغلت اعظمی جون خدا واست نگهشون داره  ما را منتظر نزاریاااا

ممنون مزگان جون نه حتما حالم خوب بود زود میام

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان

سلام ممنونم ازت عزیزم خودت وپسرکوچولوتوبخدامیسپارم بسلامتی وتندرستی زایمان میکنی انشاالا

مامان خیلی دوست دارم ای کاش فقط یکباردیگه بتونم بغلت کنم خیلی دلم برای دستات وصدات وخنده هات تنگ شده اصلاباورم نمیشه که دیگه نیستی😭

اعظم جون هماتم چی هست که گفتی؟

مامان خیلی دوست دارم ای کاش فقط یکباردیگه بتونم بغلت کنم خیلی دلم برای دستات وصدات وخنده هات تنگ شده اصلاباورم نمیشه که دیگه نیستی😭
اعظم جون هماتم چی هست که گفتی؟

ممنون عزیزم...هماتوم همون خونی ک‌پشت جفت جمع میشه باعث میشه لک بینی بگیری باید استراحت کنی شیاف بزنی تا جذب بشه

انشالله کمتر ۲۴ ساعت دیگه مونده خودمون هم هنوز باورمون نمیشه قراره بیاد مهرسا بیشتر همه هیجان داره

سلام اعظم جون خوبی انشالله بسلامتی گلم پسر خوشملت بغل بگیری برای ما هم دعا کن ای جان عزیزم مهرسا جانم خدا براتون حفظ کنه

سلام اعظم جون خوبی انشالله بسلامتی گلم پسر خوشملت بغل بگیری برای ما هم دعا کن ای جان عزیزم مهرسا جان ...

سلام عزیزم ممنونم گلم‌‌...چشم حتما چشم انشالله چند ماه دیکه هم سریع میگذره نوبت عمل خودت میشه و گل پسرت و بعل میگیری

انشالله به سلامتی فارغ میشی اعظم زود بیا عکس گل پسرتو براموت بزار.

انشالله به سلامتی فارغ میشی اعظم زود بیا عکس گل پسرتو براموت بزار.

چشم عزیزم تا حالم خوب شد حتما میام عکسش میذارم خودمم کنجکاوم ببینم شبیه کی شده چ شکلی 😀😀

سلام عزیزم ممنونم گلم‌‌...چشم حتما چشم انشالله چند ماه دیکه هم سریع میگذره نوبت عمل خودت میشه و گل پ ...

فدات اعظم جان انشالله ممنون ما هم دست کمی از خودت خیلی هیجان داربم  واسه ی دیدن کاکل پسرت خدا حفظش کنه

انشاءالله خیره🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

فاطمه جان میگم از صبح کشاله رون چپم نمیدونم تخمدانمه یا نه درد میکنه بکوب نه ها هردم میاد مث انقباض شدنه میگیره ول میکنه..از چیه بنظرت؟تخمکگذاری ؟ ترشحاتمم زیاده