2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3062997 بازدید | 355317 پست
راستی منم دیروز رفتم انومالی همه چیز خوب بود خدارو شکر ،فکر کنم خیلی بچه آرومیه ،انقدر دستاش کوچولو ...

خدا رو شکر خدا حفظش کنه عزیزم 

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد ❤مامان هدیه  ام ❤ من کوردم  ❤❤خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه

[QUOTE=] الهام جان یه نظر بدین لطفا   [/QUOTE]

عزیزم عکس کیت ها چرا این جوریه😃😃

بعد هیچ کدوم مثبت نیست اصلا ،اینا رو با ادرار دوم زدی دیگه ،

خ کمرنگ خط تست رنگ داره ،داره رنگ میگیره 

حتما هویج بگیر ،اب بگیر بخور بزار فولیات تپل بشن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چجوری گلم به منم یادمیدی؟

اب و نمک  بجوشون  بعد ی ظرف شیشه ای توش خیار کوچولو ک با چاقو داخلش و سوراخ کرده باشی بچین بعد تخم گشنیز و فلفل تند و سیر ک لونم یکم خورد کن و سبزی ها ب دلخواه خودت ترخون و ریحان و هرجی دوست داری بریز روش  همینجوری لایه لایه بچین بعد ک چیدی اب نمک و بریز تو ظرف رو خیار ها سرش محکم ببند جای تاریک بزار تا ۲ هفته جای گرم باشه ک برسه بعد ۲ هفته بزار تو یخچال بعد ی مدت ک نرم شد نوش جون کن همیشه رو سفره ت باشه خیلی خوبه برا رژیم

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان
بسلامتی خداروشکر اعظم جون پسرش ماشالله 3.500 بود انشاءالله گل پسرت بالای 3.800 به دنیا میاد اصلا ...

ماشالله خوب بوده...من ۳۵۰۰ هم بشه راضیم..دکتر میگه چرا اینقد حساسی رو وزنش گفتم زورم نیاد ۲۷ کیلو چاق شدم پادرد گرفتم کمر درد و هزار تا مریضی و سختی اب کردن چربی ها حداقل دلم خوش باشه ی بجه تپل اوردم زودم نیاد

دوستان پستهاي عكس دار من در صفحه 15551 و ١٥٥٥٢رو گزارش بزنيد

****خدايا نگاه پر از لطف و رحمتت رو از زندگي من برندار****خدايا هميشه معجزت بهم نشون دادي الانم بهم بگوو ك هستي****يا امام حسين هر چي دارم از نظر لطف شماست*****

تعداد پست: 136

دوستان پستهاي عكس دار من در صفحه 15551 و ١٥٥٥٢رو گزارش بزنيد

****خدايا نگاه پر از لطف و رحمتت رو از زندگي من برندار****خدايا هميشه معجزت بهم نشون دادي الانم بهم بگوو ك هستي****يا امام حسين هر چي دارم از نظر لطف شماست*****
سلام اعظم جان آجی میگم من بعدازظهرهاازساعت ۴به بعدحالت تهوع بدی میادسراغم طوری که حالم ازهمه چیزبهم ...

سلام عزیزم شاید کار سنگین کردی یا احتمال هماتوم داسته باشی استراحت کن شیاف پروژسترون از داروخانه بگیر هر روز بزن نزدیکی نکن تا خوب بشی لک ماه ها اول زیاد ولی باید استراحت کنی تا فشار یهت نیاد..تهوع هم ک طبیعی..معلوم داره قلب تشکیل میده رشد کرده ک تهوع داری

دوستان پستاي عكس دار من در صفحات ١٥٥٥١و١٥٥٥٢رو گزارش بزنيد

ن نداد گفت این ها درد زایمان نیست راست هم میگه توی روز چند بار فقط میاد و میره ولی مطمعنم هفته دیگه ...

نشااالله ک پس فردابسلامت بغلش میگیری

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭 

فاطمه جون ختم امروزم ب نیت تو بود ایشالا ب خواستت برسی.ایشالا ب زودی بیای خبر پسردار شدنتو بهمون بد ...

ممنون😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭 

[QUOTE=139494867]شما از روز  ۱۱ شروع کنین 

تا چن روز باید انجام بدم و اینکه وقتش ساعتش یا نه فرقی نداره 

میشه برا باردار شدنم یه صلوات بفرستین بعد چهار سال انتظار و زخم زبونا دعا کنین باردار بشم حال دلم خرابه 
[QUOTE=139494867]شما از روز  ۱۱ شروع کنین  تا چن روز باید انجام بدم و اینکه وقتش ساعتش یا ...

تا وقتب پر رنگ بشه و باز کم رنگ بشه ادامه میدین.  ادرار دوم صبح

سعی کنیم مهربان و مثبت اندیش باشیم 🌹
اعظم جون سلام وای این روزای آخر نمیره که منتظرم‌عکس گلپسرمون و ببینم انشاءالله وای بچه هامون نی نی ...

انشالله کمتر ۲۴ ساعت دیگه مونده خودمون هم هنوز باورمون نمیشه قراره بیاد مهرسا بیشتر همه هیجان داره